mutfak masası örtüsü?

mer_ali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
143
2
46
Antalya
mutfak için açılabilir tarzda (büyüyen diyelim) bi masa aldım. aslında üstüne güzel bi masa örtüssü, üstüne de şeffaf masa örtüsü örtüp kullanmayı düşünmüştüm mutfak için, hani silinebilsin diye. ama açılabilir olması planlarımı bozdu. geriye iki seçeneğim kaldı: ya naylon masa örtüsü sercem ya da amerikan servis kullanıcam. hangisi daha kullanışlı olur?

günaydın
canım masanın açılabilir olması çok sorun değil bence ilk düşündüğün masa örtüsü üzerine şeffaf örtü düşünebilirsin dediğin gibi çok kullanışlı oluyor ben öyle kullanıyorum... bazen de sıkılıyorum ikisini de kaldırıp örtüsüz kullanıyorum yemek yerken a. servis koyuyorum... yani velhasıl ilk seçenek hoşuna gidiyorsa bundan vazgeçmene gerek yok...

saol canım, sana da günaydın olabilir aslında, açmam geraktiğinde kaldırıveririm, kirlenirse yıkarım. peki o şeffaf örtüler, ne tür yerlerde satılır? çok yabanxıyım bu işlere ve herşeyi tek başıma yapmak durumunda kaldım :26:

Canım züccaciyelerde bulunuyor Bizz ordan almıştık, Çok kullanışı oluyor... Örtüdeki lekelere Son

tatlım benımde mutfak masam sızınkıler gıbı bende gunluk bır masa ortusu yada seffaf naylon tarzı ortu alıcam temızlenmesı kolay oluyor onlar artık carsı pazar her yerde var hatta ıstedıgın olcude kestırebılgın yerler de var ızmırde oturuyorsan yardımcı olabılırım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…