Benim de surgulu balkon kapisi zebra yaptirdim yanlarada ip perde astim pek guzel oldu tavsiye ederim
merhabalar benim de mutfak pencerem yere kadar hatta kapılı. ben de zebra stor düşünüyordum, sen stor olmaz deyince hayal kırıklığına uğradım şimdi. hatta fon olarak da senin paylaştığın desenlerde bir perde düşünüyordum. neden uzun cama stor olmayacağını düşünüyorsun canım öğrenebilir miyim?
Benim de surgulu balkon kapisi zebra yaptirdim yanlarada ip perde astim pek guzel oldu tavsiye ederim
evinize gerçekten bayıldım.allah huzurunuzu bozmasın tatlım .inşallah bir gün benimde evim olur....
Aysracım ben yere kadar uzanan zebra ve storlardan hoşlanmıyorum tül ve güneşlik daha hoş görünüyor yoksa şu anki mutfağımda stor var ama camlar sürgülü deil yani yere kadar değil imkanım olursa fotodakini yaptırmayı düşünüyorum sizce fotodaki perde ve dolap uyumlu olur mu??merhabalar benim de mutfak pencerem yere kadar hatta kapılı. ben de zebra stor düşünüyordum, sen stor olmaz deyince hayal kırıklığına uğradım şimdi. hatta fon olarak da senin paylaştığın desenlerde bir perde düşünüyordum. neden uzun cama stor olmayacağını düşünüyorsun canım öğrenebilir miyim?