Mutfak rafları istiyorum bi bakarmısınız.

Karanfil_kokuyor

B.k 71 G.k 69.5 H.k 65
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
1.570
1.352
Bayanlar merhaba uzun uğraşlar sonunda eşimi ikna edip mutfağımı yaptırmaya karar verdik. projesini çizdirdik dolaplarımız yapılıyor. Dolaplarım hallayefs şu yeni parlak olanlardan düz beyaz olacak mutfağım biraz küçük ve daha ferah olsun istedim. Ama ayrıyetten bu mutfak raflarınıda çok beğeniyorum tezgahımın karşı duvarında sadece mutfak masam olacak o duvara mutfak rafımı yaptrsam diyorum

Eklentiler

• Estetik-Açık-Mutfak-Raf-Fikirleri - Kopya.jpg
    Estetik-Açık-Mutfak-Raf-Fikirleri - Kopya.jpg
    153,7 KB · Görüntüleme: 3.072
  • images (2).jpg
    images (2).jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 1.496
  • images (3).jpg
    images (3).jpg
    1,8 KB · Görüntüleme: 804
Tatlım bence mutfağın küçükse, raf yaptırma. Bence mutfağı daraltıyor. Ancak illa yaptırmak istiyorsan, "images 3" yazan fotoğraftaki raf daha sempatik.

Bende bi ara dusundum.instagramdan siparis verecektim ancak sonra dusundum bu tarz raflar guzel duruyor ama hayati zorlastiriyor..toz olacak surekli.ordaki tabaklari kullancagim zaman surekli yikamam gerekecek.icime sinmedi sonra..eger mutfaginiz genis ve spor tarzdaysa yaptirin.
Pek modern lake mutfaklara yakistiramiyorum ben

Bende bi ara dusundum.instagramdan siparis verecektim ancak sonra dusundum bu tarz raflar guzel duruyor ama hayati zorlastiriyor..toz olacak surekli.ordaki tabaklari kullancagim zaman surekli yikamam gerekecek.icime sinmedi sonra..eger mutfaginiz genis ve spor tarzdaysa yaptirin.
Pek modern lake mutfaklara yakistiramiyorum ben
Canım saol yorumun için. Benim mutfak dolabım parlak haylayfs diyorlar yeni yapılan mutfaklarda bunlar yapılıyor. Ben aslında küçük bişey istiyorum. Süs gibi kullanmak için.

Eğer mutfağın country tarzında değilse (parlak lake beyaz diyorsun muhtemelen değil) bu raf mutfağına kesinlikle yakışmaz. Tarzı tamamen farklı bir obje çünkü.

Bu raflari begeniyorum ama sadece fotograflarda:) Ben tezgah ustunde ivir ziviri bile sevmiyorum kalabalik duruyor bu raflarda tabak bardak kasik o su bu duvarda göz yorgunlugu bana gore bide temizlik derdi var..Mutfaginiz kucukse daha da goz yorucu olur

Bu da benim mutfak rafım çok büyük değil mutfagım ama bu rafın yeri bomboştu bence mutfagıma sevimlilik kattı ben bahausedan aldım 35tl miydi neydi daha ufaklarıda var daha katlılarıda tabak koymayacaksanız o raflara gerek yok ama yinede siz bilirsiniz

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    148,7 KB · Görüntüleme: 515
X