mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin umu hemen anlat yawww neler oldu çatlayacağım meraktan heee bilmiyorumkismile

yok ya boşver hatırlatma
oluyo böyle zaman zaman

sen bilirsin ama içinde tuta tuta bir gün daha kötü patlarsın hep böyle sır gibi dolaşma ortalıkta birine mutlaka anlat olmadı deniz kenarına çık denizle konuş duvarlarla konuş ama konuş yani yoksa durum vahim

kendi kendime çok konuşuyorum inan gece uykum kaçtığında hep öyle konuşutum ağlarım alıştım gibi bişey çok sıkılıyorum bazen inan
bu ara çok asabileştim içimde o kadar çok şey var ki başka şeyler sığmıyo içime içim ealacak yerim kalmadı diye düşünüyorum çok çabuk sinirleniyorum hemen parlıyorum
evdekilerin kalbini kırmakdan çok korkuyorum dikkat etmeye çalışıyorum kendime ama bazen olmuyo işde az bi zamanım kaldı diyorum 2,5 ayım kaldı kimseyi üzmüyüm diyorum
benim ailemle sorunum yok yanlış anlaşılmasın ailem annem çok düşkündür bana o yüzden onu kırmakdan çok korkuyorum

anladım sık biraz daha dişini annen de gideceksin diye üzerine çok düşüyordur zannımca ,
ben evlendim annem hala beni çocuk olarak görüyor iimi sen yine iisn ,
ne olursan oll onlara göre hala çocuksun malesef

yok annem hep düşkündür bana zamanımın azlığından değil yani
2 kız kardeşiz biz ama bana daha bi düşkün

canım şu lost nasıl bi dizi ya herkes çok met ediyo bende merak ettim kaç cd den oluşuyo şimdi bulabilirmiyiz izlemek istiyorum bende geç mi kaldım acaba (((((

canım şu lost nasıl bi dizi ya herkes çok met ediyo bende merak ettim kaç cd den oluşuyo şimdi bulabilirmiyiz izlemek istiyorum bende geç mi kaldım acaba (((((

günaydın lost bir fenomen yaaa ,dehşet bir dizi ,bi izlemeye başlasan mübtelasını olursun emin ol ,diziport.com dan bütün sezonlarını izleyebilirsin ,her bölümü sır her bölümü efsane ,işin içinden çıkamıyor insan :bbo:

canım tadilat başlıyo bugn erkenceiyim oyuzsdenn

cd si felan yok mu yaa ne kadar anlattırlar bende o yüzden merak ettim
ark sabaha kadar izledim dedi dedim sabaha kadar nasıl izledin çok güzel dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…