mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım tadilat başlıyo bugn erkenceiyim oyuzsdenn
hımmm hadi geçmiş olsun diyelim ozaman

cd si felan yok mu yaa ne kadar anlattırlar bende o yüzden merak ettim
ark sabaha kadar izledim dedi dedim sabaha kadar nasıl izledin çok güzel dedii

cdsi var da çok pahalı 4sezon toplamı 100 lira manyak bir dizi evet sabaha kadar izlemiştir çünkü çok akıcı bir bölüm izleyince öbürünü de izleyesin geliyor ,öbürü öbürü derken bir bakmışsın sabah olmuş kaydirigubbakcemile3

sen nerden izliyosunnn

sen google a gir ordan diziport 4.sezon diye arattır ordan çıkıyor site sitede sağ tarata dizilerin isimleri var alfabetik sıraya göre oradan lost u bul

evet ilk sezondan başa izlemeye ilk sezon çok farklı gelmeyebilir ama ondan sonra heyecan başlıyor yavaş yavaş

işyerinden indir sonra cdye atarsın

nişanlıma mail attım o halleder
ya berjel modeli lazım bana nette kilerde hoşuma gitmedi kafamda bi tane varda çizimim iyi olmadığı için çizemem de
mobilyacı kadın 2 tane gelcek bakarsınız olmazsa sizde model getirin ona göre yaparız dedi siyah kaygan ince kendinden desenli deri olcak kaplama. fransız camın önüne 2 tane koymak istiyorum ince olcak kenarları tahda istiyorumda model göremedim öyle

ya o kadar da abartma sen de yani al işte beğen birşeyler ileride zaten mobilyaya da alışılıyor ileride değiştirmek istersin emin ol o yüzden çok takma kafaya çok da para verme ki ileride değiştirme imkanın olsun

model beyendik verdik parasını zaten isteğimize göre yapacakalr koltukları da berjel istediğimiz için onu açık bıraktı 2 tane model gelcek onlardan beyenirsen onları yaparız dedi bi kaçtane daha gösteririm dedi olmadı sen de model getir onlarada bakarız dedi kadın milyar verdik koltuk takımına 3 lüsü yatak oluyo değişik bi şekilde alttan felan çekmeli deği 2 liside sandıklı olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…