hımmm hadi geçmiş olsun diyelim ozamancanım tadilat başlıyo bugn erkenceiyim oyuzsdenn
cd si felan yok mu yaa ne kadar anlattırlar bende o yüzden merak ettim
ark sabaha kadar izledim dedi dedim sabaha kadar nasıl izledin çok güzel dedii
hımmm hadi geçmiş olsun diyelim ozaman
cdsi var da çok pahalı 4sezon toplamı 100 lira manyak bir dizi evet sabaha kadar izlemiştir çünkü çok akıcı bir bölüm izleyince öbürünü de izleyesin geliyor ,öbürü öbürü derken bir bakmışsın sabah olmuş kaydirigubbakcemile3
sen nerden izliyosunnn
bizim bi arkadaş vardı o indirmiş netten 4 sezonu cd sini verdi ordan izlemiştik 5.sezonu da netten izledik şuan 6.sezonda onu da netten izliyoruz ,6.sezonu amerikada yeni başladı burda da ordan bir gün sonra nete koyuyorlar ..
Canlı dizi izle | diziizle | canlidizi | dizileri seyret | canli diziler | dizi izle net | dizi bölümleri dan bakabilirsin
sen google a gir ordan diziport 4.sezon diye arattır ordan çıkıyor site sitede sağ tarata dizilerin isimleri var alfabetik sıraya göre oradan lost u bul
evet ilk sezondan başa izlemeye ilk sezon çok farklı gelmeyebilir ama ondan sonra heyecan başlıyor yavaş yavaş
işyerinden indir sonra cdye atarsın
nişanlıma mail attım o halleder
ya berjel modeli lazım bana nette kilerde hoşuma gitmedi kafamda bi tane varda çizimim iyi olmadığı için çizemem de
mobilyacı kadın 2 tane gelcek bakarsınız olmazsa sizde model getirin ona göre yaparız dedi siyah kaygan ince kendinden desenli deri olcak kaplama. fransız camın önüne 2 tane koymak istiyorum ince olcak kenarları tahda istiyorumda model göremedim öyle
ya o kadar da abartma sen de yani al işte beğen birşeyler ileride zaten mobilyaya da alışılıyor ileride değiştirmek istersin emin ol o yüzden çok takma kafaya çok da para verme ki ileride değiştirme imkanın olsun
ii hadi bakalım hayırlı olsun ne diyelim
evet benim
yok eskiden açmıştım ama gelen olmadı bi iki kelam edin topiğime ulen kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?