bana bayılıyorya nazlanıyor işte :roflol:
gitsinde seygülüsüne nazlansııınnnnnnnnnn
zuzu gııı getde seygülüne nazlannnnnnnnn
ben robota nazlanıyom bugün sanane uleynnnnnnnnnn
sevgilimle gıcığım bu aralaropuyorumnanaktan
sevgiliyi boşver sen bana gelllll ,ben herkesten daha çok memnun ederim seni :roflol::roflol:
beni memnun edeceğine dair hiç şüphem yok :roflol: :roflol: :roflol:
neyse canım ben çıkıyorum alman misafirler gelicek onlarla ilgilenmem lazım hazırlık yapıcam biraz iş güç öptüm seni robot sevgülümmmmmmmmmmmmm
beceriyorum merak etme canım bacaklarıma değil aklıma bakıyolar canım anladınmı hıhhhh
günaydın gıcık
dondum ya 45 dk otobüs bekledim çok üşüdüm
günaydın umu burda kar var hava yumuşak ama 45 dak. beklemek de ölüm yaww bende kansızlık var 45 dakikaya cenazemi alırlardı duraktan eminim :roflol:
bendede var kansızlık heryerim put gibi oldu kolumu bile kaldıramaz hale gedim
iş yeri çok uzak değil otobüsle 10 dk ama işde otobüsde gelmeyince bekle bekle gelende çok dolu almıyor sinir oldum
e yürüseydin 45 dakikaya hayli hayli giderdin ulennn ,bu arada albüme resim koydum bak bi
ya yokuş var çıkması zor oluyo inerken kolay oluyoda çıkerken sevmiyorum o yolu
tmm bakarımm
ben oldum olası yürümeyi çok sevrim hele de kar hafif yağacak hava yumuşak olacak o havada yürümeye bayılırım yawww
öyle bende severim
yazın eve yürüyodum yüyümryi bende severim ama işde bizim yol yokuş oluyo bide kenarında öyle dükkan felan yok arabaların geçtiği ana yol gibi bi yol tek başına biraz zor oluyo yanım da biri olsa bende yürürüm
resimlerine baktım tatile mi gitmiştiniz
evet kapadokya gezisine gittik çok güzeldi turla gittik 4 yıldızlı otelde kaldık herşey çok hoştu çok memnun kaldık benim genel halim budur genelde bu resimdeki gibi giyinirim spor yani ,bu resimde de çocuk gibi duruyorum zaten :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?