mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kapalı halin pek küçük göstermiyoda açık halin küçük gösteriyo 28 miydin sen

evet 28 ,evet açık halime zaten kimse inanmıyor 28 olduğuma bir de açıkken spor giyindiğim zaman iice küçük oluyorum ,gerçi kapalı halimle spor giyindiğimde de küçük duruyorsun diyorlar ama tabi kapalılık daha olgun bir hava katıyor insana

günaydın bon bonlar bende de kansızlık var bıktım üşümekten kendime minik su tulumu aldım onla işe gidip geliyom

evtt kapalılık olğun gösteriyor insanı

kız yok be yiyom abartma o kadarda zxayıf değilim kalçam var ala ala sende beni kuru yaptın tamam bişiy yemiyorum iştahsızım ama her zamaan kalçam vardır bide benim bacaklar tombiştir dur resmi, atam bak

kız yok be yiyom abartma o kadarda zxayıf değilim kalçam var ala ala sende beni kuru yaptın tamam bişiy yemiyorum iştahsızım ama her zamaan kalçam vardır bide benim bacaklar tombiştir dur resmi, atam bak

hee kalçaların resimlerde belli ama adam akıllı ye diyorum ben san asağlıklı ye beslen ki adam akıllı bişey ol diyorum ben de evlenmeden önce 48 kilo idim çocuk reyonundan giyiniyordun 34 bedeb-n giyerdim yine bile bol gelirdi utanırdım artık mağazalara girmekten ama o zamanlar çok düzensiz besleniyorddum kahvaltı yapmazdım mesela,evlendikten sonra her sabah kahvaltı yapmaya alıştım kahvaltısız evden çıkamıyorum artık her sabah mutlaka portakal suyu sıkarım eşimle beraber içeriz sabahları çay yok çünkü çay vucuttaki demiri emiyor ve kansızlığa yol açıyor haberiniz olsun sabahları taze sıkılmış portakal suyu için ve asla çay içmeyin ben kışın ıhlamur çayı yapıyorum sabahları hem de vitamin deposu bir de portakal suyu sıkınca süper oluyor ,akşamları da mutlaka meyve faslımız vardır özellikle nar ...nar bağışıklık sistemini güçlendirmede birebir hergün bir tane nar mutlaka tüketin ,her derde deva ben faydasını çok gördüm ,bekarken her gün grip olurdum şimdi ise bu yıl kış çıktı sayılır hala en ufak bi grip nezle olmadım çok şükür bunu da dengeli beslenmeye borçluyum ,kansız olan birinin haftada en az 2 kere et ya da balık tüketmesi şart ben bunu da denedim gerçektn bu da çok olumlu sonuç verdi size de tavsiye ederim ve tabiki diğer etken de stres ,stresi yok edeceksiniz o zaman vucudunuz düzene giriyor ,bu da denenmiş bir yöntem ..

:roflol::roflol::roflol: bi tanede bana lazım o tulumdan
günaydın bu arada

orası kesin sen ondan da cılızsın

ben portakalsuyu içemiyorum ya midemi yakıyo bide karnımda şişlik yapı ama aç karnına içilmez miş portakal suyu narıda severimde oda yakıyo midemiii

ben portakalsuyu içemiyorum ya midemi yakıyo bide karnımda şişlik yapı ama aç karnına içilmez miş portakal suyu narıda severimde oda yakıyo midemiii

aç karnına değil kahvaltının yanında içeceksin ,midendeki sorunu düzelt ozaman ama bu söylediklerimin etkisi var ona göre

ilaç kullanıyormusun ,stresi bırakacaksın mide strese bağlı bende de vardı mide ile ilgili sorunlar ,stresi bırakınca düzeldi hepsi

yok o kadar çok kullandım ki sonucunu öğrenmek için
benim sürekli midem bulanırdı sabah yatakdan mide bulantısıyla kalkar banyoya zor yetişirdim sürekli istivar ederdim dr gidiyorum ilaç veriyo tahlil yapıyo bişey çıkmıyo ilacı değiştiriyo kullanıyorum yine değişen bişey yok en son dr anlamadı anlamak için endezkopi yaptırdık onda çıktı dedi sürekli tekrarlar 3 ayda 6 ayda olur evtt oluyoda bi süre bulanmıyo yiyoruım bi süre sürekli midem bulanıyo yesemde geri çıkarıyorum bıktım artık mide bulantısıyla uyanmakdan
bişeye morilimi bozuyum hemen bulanıyo midem strese bağlı evtt ağrıma olmuyo bende ama bulantı çok oluyo zayıflamammın sebebide budur zaten sürekli geri çıkartmak

SENİN işin de zor yaww allah kolaylık versin ama bu çıkartma durumların bence tamamen psikolojik bu arada endoskopi zormu yaww benim de yaptırmam gerek bende de sorun var ama anlamk için illa endoskopi dedi doktor ben de o lanet şeyi boğazıma sokturmak istemiyorum yaww

ya aslında onu bayıltıp öyle yapıyolarmış beni bayıltmadılar sadece zehir gibi bişey sıktılar boğazıma sonra boru gibi bişey koydular ağıma onun içinden geçirdiler hortmu yan çevirdiler beni bi kişi kolarımı bağladı öyle tuttu bi kişi bacaklarımı tuttu sanki ne yapılar psikolojik korkuyosun zaten kimseyi almamışlardı içeri çok fazla öyle korkunç bişey değil
sadece parça almışlardı göbeğime kadar hissettim aten girdiğini parçayı alırken biraz acı olmuştu ama korkma şimdi bayıltıyolarmışş
senin canın kıymetlideğil anladığım kadarıyla hemen herşey bozmaz seni gıcıkcığım korkma yaptır bence en kısa zamandaa
benim canım çok kıymetlidir zaten odasa çıktığımda çok korkmuştum elim ağağım titriyodu şaftım kaymıştı anlıyacağın ohaoldumsmile

et yiyorum ama balıktan nefret ediyoum balık yenmezmi deme kaç sefer denedim az kalsın bayılacaktım yiyemiyorum kokusu bile beni mahvetmeye yetiyo.portakal suyuna gelince midemi ekşitiyo ama severim kahvaltıda arada sırada içerim.meyveye gelince aram yok ama bizimkiler zorla keseer verirlerse yerim elma muz severim.ben küçüklüğümden beri iştahsız bir çocuğum ortaokuldayken bile çocuk reyonundan giyinirdim annem çok üzülürdü yaşıtlarımdan çok küçüktüm bir ara büyümem durmuştu arap bir dr.vardı kulakları çınlasın ona götürmüşlerdi beni uzaya çıkan astronaotların içtiği vitamine kadar içmiştim sonra kemiklerim normale döndü:) seneler sonra boyum uzayınca gittim ziyaretine bak rıza amca boyum uzadı dedim:) he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…