SENİN işin de zor yaww allah kolaylık versin ama bu çıkartma durumların bence tamamen psikolojik bu arada endoskopi zormu yaww benim de yaptırmam gerek bende de sorun var ama anlamk için illa endoskopi dedi doktor ben de o lanet şeyi boğazıma sokturmak istemiyorum yaww
cıbıldak hatun da geldi :roflol: hani resim koyacaktın ulennnn :roflol: bu arada aklıma geldi bu sene seninle olympos a gidelim nasıl olur yamaç paraşütü yaparız kano yaparız bi de jetski istiyorum yaaaaa kaydirigubbakcemile3 ama kafa adam lazım bana ona göre kaydirigubbakcemile3
ya aslında onu bayıltıp öyle yapıyolarmış beni bayıltmadılar sadece zehir gibi bişey sıktılar boğazıma sonra boru gibi bişey koydular ağıma onun içinden geçirdiler hortmu yan çevirdiler beni bi kişi kolarımı bağladı öyle tuttu bi kişi bacaklarımı tuttu sanki ne yapılar psikolojik korkuyosun zaten kimseyi almamışlardı içeri çok fazla öyle korkunç bişey değil
sadece parça almışlardı göbeğime kadar hissettim aten girdiğini parçayı alırken biraz acı olmuştu ama korkma şimdi bayıltıyolarmışş
senin canın kıymetlideğil anladığım kadarıyla hemen herşey bozmaz seni gıcıkcığım korkma yaptır bence en kısa zamandaa
benim canım çok kıymetlidir zaten odasa çıktığımda çok korkmuştum elim ağağım titriyodu şaftım kaymıştı anlıyacağın ohaoldumsmile
et yiyorum ama balıktan nefret ediyoum balık yenmezmi deme kaç sefer denedim az kalsın bayılacaktım yiyemiyorum kokusu bile beni mahvetmeye yetiyo.portakal suyuna gelince midemi ekşitiyo ama severim kahvaltıda arada sırada içerim.meyveye gelince aram yok ama bizimkiler zorla keseer verirlerse yerim elma muz severim.ben küçüklüğümden beri iştahsız bir çocuğum ortaokuldayken bile çocuk reyonundan giyinirdim annem çok üzülürdü yaşıtlarımdan çok küçüktüm bir ara büyümem durmuştu arap bir dr.vardı kulakları çınlasın ona götürmüşlerdi beni uzaya çıkan astronaotların içtiği vitamine kadar içmiştim sonra kemiklerim normale döndü:) seneler sonra boyum uzayınca gittim ziyaretine bak rıza amca boyum uzadı dedim:) he he
he geldümmm bacuuummmm kız koyamıyom kendi masamda değilim almanlar oturuyo benim masa iptal:) ben başka masadan girdim şimdi geçeyim masama koyucam.valla ben bu sene gidiyorum yine olimposa beklerim yapak valla sen kafa dengimsin benim yapak bacum yapakkkkk
allah iyiliğini vere he heeee:))))))))))) ya sen kaç sene önce gittin gülüm olymposa şu an çok güzel ben kaç kere gittiysem bir sürü kapalıda vardı ben orayı çok seviyorum ya kaçıncı gidişim rahat larç bir yer annemle gittim geçen sene bayıldı valla bu senede gidicez allahın izniyle ondan önceki senede ark gitmiştim...ama her zaman kaldığım yerde kalıyorum türkmen pansiyon oranın en büyük pansiyonu nerdeyse bahçesi falan büyük çardakta yemek yiyon kahvaltı yapıyon ay bak şimdi ya özledim valla
ya orda evle zaten bungolow ağaç evdemi kaldınız siz ..kesinlikle türkmene git harika bir yer banyosu t.v ve balkonu var kaldığımız evde 45 tl kalmıştık kişi başı sabah kahvaltı açık büfe sınırsız çay akşam yemeği açık büfe ama çok çeşit varrrr sınırsız çay ve kahve .....ya gerçek çok güzel ben kaç kişiyi kadirden türkmen pansiyona çektim:)))))))))
kız benim karnım hertarafım şiş bugün nefes alamıyom ay bi şişkinlik var deli olcam
ya yok anam gittim wc öle bişiy değil bu hastayım gerçi ama bugün bi şişkinlik var niyeyse kilo aldım sanırım
ben çok çabuk kilo alır çok çabuk veririm öle bi yapım var
yok ama biraz aldım bu aralar sütler falan kendime iyi bakıyom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?