mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cıbıldak hatun da geldi :roflol: hani resim koyacaktın ulennnn :roflol: bu arada aklıma geldi bu sene seninle olympos a gidelim nasıl olur yamaç paraşütü yaparız kano yaparız bi de jetski istiyorum yaaaaa kaydirigubbakcemile3 ama kafa adam lazım bana ona göre kaydirigubbakcemile3

evet endoskopi zor diyolar gerçi şimdi teknoloji ilerleri ama bana dediler hemde 2kere hastanede endeskopiyi beklerken kaçtım :)))))))))))) olmadım henüz gitmem ve olmam lazım benim mide çok sakat ülser var kolit var 4 kere mide kanaması geçirdim....daha ne sayayım

he geldümmm bacuuummmm kız koyamıyom kendi masamda değilim almanlar oturuyo benim masa iptal:) ben başka masadan girdim şimdi geçeyim masama koyucam.valla ben bu sene gidiyorum yine olimposa beklerim yapak valla sen kafa dengimsin benim yapak bacum yapakkkkk

ya ben midemi bulandırır diye korkuyorum korkum ondan

al işte bak küçükten beri böylesin kendin söylüyorsun ozaman düzelmenin vakti geldi ,neyse zaten seninki de tombiş ,evlenince yedirir içirir seni merak etme benim gibi kilo alacağına eminim çok zayıf insanlar sonradan daha kolay kilo alıyor sen yemediğin için kilo almıyorsun etleri balıkları bi görümeye başla görürürüm ben seni ozaman ..:roflol::roflol: ben de eskiden hiçbir şey yemezdim yemeklere takıntım vardı aynı senin gibi onu yemem bunu yemem durumu ..ama eşim sağolsun herşeye alıştırdı beni şimdi zevkle herşeyi yiyorum ,kebap filan hayatta yemezdim şimdi ise kebap hastası oldum ,eşim hep şunu ye bak çok güzel bunu ye eminim beğeneceksin diyerek bi çok şeyin tadına bakmama sebep oldu ,hangsinin tadına baktıysam müptelası oldum iimi :roflol:

kebab severim valla hele ocakbaşı offfffffffffff offfffffffffffffff ama bugün farkettim kilo almışım kızlarda dedi popoyu çekemiyom:)))))))))sabahları muzlu süt içiyorum bide şirkete gelip kahvaltı yapuyorum öğlende yiyorum....valla göbek şu an bakıyorum top gibi he heeeee

yok onu yapamam yok bunu yapamam demek yok ama , balayında kano yapmıştım da hiç unutmam hala gülerim çok güzel bir anı oldu ama ,olympos a gittik heryer cıbıl cıbıl tamammı ben hiç umursamam öyle şeyleri biryere gitmek istiyorsam giderim yani ,tabi gittik bi kapalı ben varım ama kimse kimsenin umrunda değil neyse biz bir sürü aktivite yapacaktık o gün o saatte sadece kano vardı biz de öteki gün döneceğimizden neyse dedik bu denk geldi bunu yapalım ben giderken başka şeyler yaparız diye ona göre giyinmiştim ,üzerimde pantolon tunik vardı ,o pantolon ve tunikle kano yaptım iimi ,heryerim elbiselerim ıslandı tabi e değiştirecek bir kıyafet de yok yanımda öyle ıslak ıslak çıktım kanodan neyseki çok sıcak hemen kuruyuverdi ama eşimle çok eğlendik yaww ,eşim bi ucunda ben bi ucunda ,e eşim 90 kilo ben 50 kanonun bi ucu aşağı çekiyor iimi :roflol::roflol::roflol: kaç kere denize düşecektik yaww:roflol::roflol:

allah iyiliğini vere he heeee:))))))))))) ya sen kaç sene önce gittin gülüm olymposa şu an çok güzel ben kaç kere gittiysem bir sürü kapalıda vardı ben orayı çok seviyorum ya kaçıncı gidişim rahat larç bir yer annemle gittim geçen sene bayıldı valla bu senede gidicez allahın izniyle ondan önceki senede ark gitmiştim...ama her zaman kaldığım yerde kalıyorum türkmen pansiyon oranın en büyük pansiyonu nerdeyse bahçesi falan büyük çardakta yemek yiyon kahvaltı yapıyon ay bak şimdi ya özledim valla

biliyorum oralarda zaten bungalow tarzı oteller çok var aslında ben bungalowda kalmayı çok istiyordum olmadı yaa biz o kadirin ağaç evlerinden katıldık aktivitelere orada hep tipler piercingli saçlar mavi yeşil filan hep o tarzda insanlar vardı ya zaten otelden şikayetim yoktu benim çok memnun kaldım da bi de 2 gün kaldık ondan dolayı zaman kısıtlı olduğu için pek birşey yapamadık 2008 te gittim bi dahakine gidersem türkmen pansiyon aklımda olsun

ya orda evle zaten bungolow ağaç evdemi kaldınız siz ..kesinlikle türkmene git harika bir yer banyosu t.v ve balkonu var kaldığımız evde 45 tl kalmıştık kişi başı sabah kahvaltı açık büfe sınırsız çay akşam yemeği açık büfe ama çok çeşit varrrr sınırsız çay ve kahve .....ya gerçek çok güzel ben kaç kişiyi kadirden türkmen pansiyona çektim:)))))))))

yok biz normal otelde kaldık kadir de kalmadık kadire sadece aktivite için geldik orada aktivite düzenleyen bir büro var

yemek yedim geldim kızlar bide işlerim vardı onları hallettim hala bitmediii

kız benim karnım hertarafım şiş bugün nefes alamıyom ay bi şişkinlik var deli olcam

ya yok anam gittim wc öle bişiy değil bu hastayım gerçi ama bugün bi şişkinlik var niyeyse kilo aldım sanırım

ben çok çabuk kilo alır çok çabuk veririm öle bi yapım var

ya yok anam gittim wc öle bişiy değil bu hastayım gerçi ama bugün bi şişkinlik var niyeyse kilo aldım sanırım

yok kilo almamışsındır gazın vardır gazın:roflol::roflol: bana da oluyo ondan biliyorum :roflol::roflol:

ben çok çabuk kilo alır çok çabuk veririm öle bi yapım var

kilona da sana da :roflol: ben de öyleyim hihoyyyt

yok ama biraz aldım bu aralar sütler falan kendime iyi bakıyom:)

aman be abartma sende babam gibi sanki kuruyum yahuuuu daha evlenmeme varrrrrrrrrrrrrr zaten dün gece kavga ettim uyuz etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…