mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım 36 gibi durmuyosun ama resimde her zmaan bende kilolu çıkarım sen 38 gibisin ama kilolu değilsin canım gayet iyisin

canım 36 gibi durmuyosun ama resimde her zmaan bende kilolu çıkarım sen 38 gibisin ama kilolu değilsin canım gayet iyisin

al şte bak sende böyle diyorsun yawww yok yok bi daha resim göstermeyeceğim kimseye :1closedeyes:

resimlerde kilol çıkıyorum demekki .. hiç 38 olmadım ..belim çok ince aslında ama hiç belli olmuyormu yawww ..üffffff ...gıcık oldum iice heee kötükedihüsokötükedihüso

ya kızım deli etme insanı resimde 36 gibi değilsin ben sana ne dedim resimde bazı insanlar kilolu çıkar ala ala ya ne sinirleniyon ne var 38 olsan sen bende ki beli görsen kopacak sanki:))))))

iyileşemedim ya hastaneye gittim ağır geçiriyomuş gribi sesim felan düzelmedi hala h.sonu da evdeydim dinlendim biraz
senin nasıl geçtii ne ettinizzzzzz

bu ne biçim grip yaa kış başladı bitene kadar gripsin töbe töbee ...geçmiş olsun ..sevgililer gününde evdeydin anlaşılan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim de misafirim vardı kahvaltıya geldiler ...dün de evdeydim...

evdeydim canım bu sen es geçtik sevgililer gününüü :asigim:

aman zaten millet hep dışarıdadır dışarı çıksan adım atılmazdı ii yapmışsın ..

evtt çok kalabalıktıı annanesi hastanede yatıyodu onu ziyarete gittik ordanda ıkea ya gittik öyle bakalım diye tıklım tıkıştı bi yere gidelim bişeyler felan içelim dedi ama gitmek istemedim hastayım zaten eve geldik

ikeaya gitmiştim ben de bulgurlu damıydı oralara yakın bir yerde vardı sanırım ,ikea güzel hoş tasarımları var beğeniyorum ben ..

benim eşim de şaşırttı beni yine çılgın adam ŞenizŞenizŞeniz

ben ıkea nın ürünlerini beyenmiyorum ama adi oluyo kaliteli değil
ne yaptı eşin çıldırttı senii bakalımmmmmmm

aa ne güzel süpriz yaa çok hoşşşşş,
ne almışşşş pekiiii

albümde var ne aldığı ...hep böyle süpriz yapar bana sağolsun ummadığım anlarda ŞenizŞenizŞeniz

ama bu sefer gerçekten çok şaşırdım çünkü hiç aklımdan geçmedi ..bir de korktum filan dedim ne telgrafı neyin nesi bu acep kimden filan ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…