yok ulennn yeni koydum daha resmi yeniden bak ...
tmm gördüm saati güle güle kullan
sağolasın ...kimbilir kaç para verdi ona ..saat almak istiyordu bana zaten ...çok da zevklidir tosunum ...benim zevkimi de bu kadar mı bilr bir insan cuk oturmuş yani ..görünce şok oldum tabi ...akannehirakannehir
bu arada resimlere dikkatli bakıyormusun yatak odam var hafiften resimlerde
kaç paraysa kaç para boşver böyle zamanlarda parayı düşünmemek lazım şekerimmm
görüdüm yatak odanı canımmm
yani hani pahalı bir şeye gerek yok ..beni gerçekten sevsin yeterli benim için ..hediye filan önemli değil .üzmeyelim mutlu olalım yeter ..çünkü mutlu insan sayısı gerçekten çok az ..birbirini seven insan sayısı çok az ...birbirimizin kıymetini bilelim hediye filan istemiyorum ben ..ŞenizŞeniz
bu arada bugün ayın onbeşi değil mi yeni farkına varıyorum iimikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
maaş aldığım günü bile unutmuşum yawww akannehir
telgraftan olsa gerek :roflol:
halbuki öğlen bankaya gideceğim bir sürü ödemeler v.s. var iiki aklıma geldi yoksa yanmıştım :1no2:
tabiki öyle önemli olan iki insanın birbirini sevmesi saygı duymasıdır allah mutluluğunuzu daim etsininsan kutlamasada bi özel günde ufak bişey belkiyo bi gül bile yeter aslında ben alındım örneğin dün gelirken bi çiçekbile getire bilirdi
annesi hastanedeydi dün annesi hastanede kalıyoduoda onun yanındaydı babası iş çıkışı karısının yanına gitmiş çiçek götürmüş bende babandan örnek al dedim ...yine başlama vıdı vıdıya dedi bende iyi tmmetmiyorum bişeydedim iyi geceler dedim kapadım ...
annesi duysa nişanlımın bişey yapmadığını çok kızar eminim
ben istememiştim zaten bişey bu sene kutlamayalım demiştim ama birçiçekden ne çıkardı ki dimii
öyle tabi ama zamanla düzelir merak etme ,düzelmese de boşver takma ,zamanla evlendiğinde etrafında o kadar çok evli ama mutsuz insan göreceksinki ozaman aynı benim dediğim gibi bir şey istemiyorum beni sevsin üzmesin yeter diyeceksin insan mutsuz evlilikler görünce kendi evliliğinin kıymetini daha ii anlıyor emin ols..seni seviyormu gerisini boşver ,gül dediğin neki ,gönlü gül gibi olsun ...evlilerin çoğu eşini aldatıyor biliyormusun bizim kurumda gördükçe nefret ediyorum öyle iğrençlerki ...o yüzden her zaman alması şart değil bazen alır bazen almayabilir takılma sen boşver ...
bu arada topiclere bakıyorum da yüzünü gerdiren ,burnunu yaptıran ,göğüslerini büyültüp küçülten ...ALLAH ım insanlar ne kadar fizik manyağı olmuş anlayamıyorum anlam veremiyorum yaaa ..insanlar içlerini düzeltecekleri yere harala gürele dışlarını düzeltmeye uğraşıyorlar ..çok ilginç çokkkk ..akannehir
doğru söylüyosun tabi öyle ama
aslında yapmadı öyle bişey niye yaptı anlamadım dijital fotoğraf makinası alcakmış koşturmacadan alamadış bide aradığı markada yokmuş gelecekmiş felan dedi ama alcam dedi bende önemli değil değill
doğum gününmde iş yerine göndermişti mesela çok güzele bi çiçek cam büyük yayık bişeyin içinde altında beyaz taşları vardı üzerinde kırmızı gonca güller kenarlarında beyaz değişik çiçek gibi bişey çok hoştu kutunun kenarlarında da denizkabukları güller kurudu evimde bi yere koyucam ... düşünür ama dün öyle yaptı çok yoğundu belki ondandır ama olsun bekledim yinede ne yalan söylüyüm bozuntuya vermedim ama
he valla ya hele gögüslerini felan ne gerek var anlamam burun ameliyat ları ne zor nası ldayanıyolar anlamıyorum yaa
paraları mı çok akılları mı yok
anladım ..evet erkeklerin beyni bize göre faklı işliyor ..yoğunluk v.s. de üzerine eklenince unutabiliyorlar ...
günaydın bon bon şekerler
evtt ama nişanlanmadan önce herşeyi en inca ayrıntıya kadar düşünürdü istemeye geldiklerinde getirdiği çiçekleri felan bi görsen süperdi beyaz gonca güller içinde orkideler o zaman öyle yapıyodu şimdi bi nişanlandık hiç çiçek mi çek yok evlenince nasıl olcaz bakalım bazen diyorum zaten en güzel anlar flört anları o zaman böyle değildin felan diyorum demek ki zamanla değişiliyo dimi
günaydın bon bon şekerler
günaydın kaymaklı kadayıfım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?