senin anlayacağını düşünmüştüm pardon robott....o anlamda değil yapım benim havalı girdiğim ortamda hemen farkedilirim ilgi çeken birisiyim .....nereye gitsem hemen ilgi bana çevriliyo onu demek istedim kimseyi aşağı görmem yani çok samimi birisiyimdir beni yakından tanıyanlar bilir ama yapı olarak çok havalıyım ilgi çekerim gittiğim yerde bunu annem bile söyler nereye gitsek hemen farkedilirim:)))))))))annem der evden çıkarken sanki kral faysalın kızı çıkıyo sanki:))))))))))))))))))))
işte bende de aynısı beni bayanlar hep kıskanır hala şu an iş yerinde bile kıskanıyolar ama bende kıskançlık yok o tarz ama beni hep kıskanıyolar öle böle değil
en yakın annem anneme sorarım o derki senin değişik bir havan var der.....ark da hep öle der o yüzden bana dost görünüpte içten beni kıskanan çok oldu ben bu kıskançlık yüzünden işten ayrıldım yaaa
seninle ortak yönlerimiz çok var robot benim peşimden koşan benim için değerli değil annem çok kızar bu huyuma illa ben peşimden koşucam uğraştırıcak beni yüz vermicek bana annem kızıyo ne tuhafsın diyo senin peşinden koşana bakmazsın seni uğraştıran senin dikkatini çekiyo der
işte bende öle tipleri severim benimki bana ilk başta tanıştığımızda bir sürü konuştuk sonra msj çekmedi fazla aramadı deli oldum çıldırdım peşinden koştum sonra düzeldi şimdi o peşimden koşuyo iyiki koşuyo iyiki tanımışım hayatıma girdği için çok mutluyum
robot ordamısın bişiy dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?