mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm canım
ya havalı olmak başka girdiğin ortamda dikkat çekmek ayrı
görünümünle dikkat çekersin konuşmalarınla dikkat çekersin sıcak kanlı olmanla dikkat çekersin veya tam tersi olaylarda dikkat çekersin
bende mesala girdiğim ortamlar da dikkat çekerim herkes tarafından beyenilirim
örn:benim bi arkadaşım var kız güzel bide giyinişi farklıdır sosyete takılır tabiricayitse ama herkes ona havalı der güzel felan demeden önce havalı insanlar havalarıyla belli eder kendini onu demek istedim

işte bende her ikiside var dışardan görenler ne kadar havalı diolarrrr

e t amam işte ona diyecek yok .. dediğim gibi o durum bende de var ...bayanlar o yüzden sevmez beni pek..ben yapı olarak ciddiyimdir ama nedense hep herkesin ilgi üzerimde oluyor bazen neden diye soruyorum kendime ama anlamıyorum ..demekki insalara hoş gelen bir şey var ,bakışlar mı duruş mu bilmiyorum yani ne olduğunu ...

size kısaca bir şey anlatayım ..ben şimdi ilk atandım benimle birlikte işe başlayan yaklaşık 100 kişi filan vardı atanan .e tabi çoğu bekar ..bekar kızlar erkekler falan ...e tabi dışarıda kapalıyım ama içeride açık halimi görüyorlar ozaman daha 23 yaşındayım gencim kaydirigubbakcemile3..

neyse erkeklerin abartmıyorum 20 erkek varsa 15 i peşimde dolaşıyor yemeğe davet eden yok sinemaya falan arkadaşlık teklif eden telefonumu isteyen aman allahım ..bunalmıştım iice ...gerçi güzel bayan da pek yoktu atananlardan nerde evde kalmış çirkin varsa toplanmış gibiydi sanki ...neyse biz misafrhanede kalıyorduk ilk başta evimiz olmadığı için ...e tabi sürekli iş arkadaşlarınla berabersin ...kızlar beni hiç sevmedi .halbuki ALLAH biliyor hiçbir erkeğe en ufak ümit vermedim ..ama nedense yapışıyorlardı bana ..kızlar ise ne buluyorlar bunda diye kıskanıyorlarıd ve bu yüzden kimse benimle arkadaş olmadı ..kızlar yanımda bir erkeğe asılıyorlardı mesela adamlar bunları tersleyip onlar da bana asılıyordu iimi kaydirigubbakcemile3
bir tane bayanla arkadaş oldum ona sormuştum mesela ne var bende niye böyle bunalıyorum artık diye ..bana senin çok farklı bir havan var demişti ..ne gibi demiştim ...hem mesafelisin hem sıcak .bakışların çok güzel v.s. bir sürü birşey söyledi ..ve bunu bana beni tanıyan herkes de söyler...
yani diyeceğim var bu bazı insanlarda ..

işte bende de aynısı beni bayanlar hep kıskanır hala şu an iş yerinde bile kıskanıyolar ama bende kıskançlık yok o tarz ama beni hep kıskanıyolar öle böle değil

en yakın annem anneme sorarım o derki senin değişik bir havan var der.....ark da hep öle der o yüzden bana dost görünüpte içten beni kıskanan çok oldu ben bu kıskançlık yüzünden işten ayrıldım yaaa

işte bende de aynısı beni bayanlar hep kıskanır hala şu an iş yerinde bile kıskanıyolar ama bende kıskançlık yok o tarz ama beni hep kıskanıyolar öle böle değil

beni de malesef aman boşver ALLAH herkesin gönlüne göre versin ..ii düşünüyorsan ii kötü düşünüyorsan kötü... ben eşimle tanıştığımda mesela diyorlardı ki ne buluyorsun onda sen güzelsin o iri yarı v.s. sonradan duyuyorumki meğer kendi aralarında buranın en yakışıklısı o diyorlarmış eşim için...eşim ozamanlar bu kilosundan 15 kilo aşağıdaydı ..filinta gibiydi ...sigarayı bırakınca kilo aldı ..düşün yani kıskançlık boyutunu...diğer yandan eşimle tanıştım aşık oldum ona deli gibi .bana tek iltifat etmeyip peşimde koşmayan oydu ..adamın tavırlarına hasta oldum ..neyse ben bi tek ona ümit vermiştim ..bu sefer de erkekler kıskanmaya başladılar bize yüz vermiyor da onda ne buluyor diye iimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hep öyle olur zaten
benide çok isteyen oldu hiç kimseyi beyenmezdim ben herkese bi kulp takardım işde babamın teyzesinin oğlu vardı ona istiyolardı beni ay bende çocuğa çok gıcık olurdum itici gelirdi bana
nişanlım ilk istemeye geldiler işde amcam şey demiş işde teyzesinin oğlundan için onu beyenmiyo bunun ne farkı var sanki istediği çok mu güzel demiş yengeme :roflol: kafasında benim gibi saç yok demiş :))) bende zevk meselesdir dedim bazıları yakıştırdı bazıları yakıştırmadı ama herkes anneme babama komşular bababın arkadaşları felan çok iyi bi damadın var yüzünden belli demişler inemli olan iyiliktir görünümün fazla önemi yok önceden görünüme çok takardım ama şimdi öyle değil
önemli olan iç güzelliği ee tabi birazda yakılcak daa
ne demişler güzelliğine güvenme bir SıVıLCE yeter varlığına güvenme bir KIVILCIM yeter ...........

kızlar çıkıyorum ben kötüyüm eve gidiyorum dinleniyim biraz
iyi tatiller

geçmiş olsun umucum benim bitanem dikkat et kendine

seninle ortak yönlerimiz çok var robot benim peşimden koşan benim için değerli değil annem çok kızar bu huyuma illa ben peşimden koşucam uğraştırıcak beni yüz vermicek bana annem kızıyo ne tuhafsın diyo senin peşinden koşana bakmazsın seni uğraştıran senin dikkatini çekiyo der

ben de senin gibiyim işte ...eşim bana hareketleri ile gösteryordu ilgileniyordu gözlerimin içine baktığında anlıyordum ama öyle iltifat edeyim yok yağ çekeyim sürekli arayıp rahatsız edeyim yapmadı hiç...en son işte bir ay filan geçmiştiki sürekli birarada olan insan için bir ay uzun süre ..aynı işyerindeyiz ..aynı misafirhanede kalıyoruz düşün...bir aynın sonunda bana çok güzel bir kelime kullanmıştı ne demek istediğini sordum ozaman ortaya çıktı aşkımız ..birbirimize söyledik ama ondan sonra da mesela flört etmeye başladık ama o dönemde de aynı böyle idi ..şimdi ise tam tersi dermişim...şimdi öyle değil tabi de ...Şeniz ama o hallerine bayılırdım ..ayakları yere basan kendi kişiliğinin farkında bir kadını tavlamak için kişiliğinden taviz vermeyen bir tipti ..beni öyle aşık etti kendine ..iiki de etmiş ŞenizŞenizŞeniz

işte bende öle tipleri severim benimki bana ilk başta tanıştığımızda bir sürü konuştuk sonra msj çekmedi fazla aramadı deli oldum çıldırdım peşinden koştum sonra düzeldi şimdi o peşimden koşuyo iyiki koşuyo iyiki tanımışım hayatıma girdği için çok mutluyum

Allah daim etsin inş.

mailini bana özelden yazsana sana yüzüklerimizin resmini atıcam izmirdeyken beğenmiştim şimdi burdan küçültmeyle uğraşamam yoğun burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…