mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anlatayım bişiy:birşey
senin ulan'a uleynnn demen gibi

sadece uleynn de deme o zaman hep düzgün türkçeni konuştur canım

sadece uleynn de deme o zaman hep düzgün türkçeni konuştur canım

konuşturuyorum zaten her zaman her yerde diğer topiclerde de yazdıklarımı okursan anlarsın ne kadar düzgün konuştuğumu ..hatta ağzın açık kalır ,kalakalırsın öylece sırnaşık şeysırnaşık şey

zuzu bugün gerginsin galiba sebebini söylede çaresine bakalım

onun çaresi yok ,umutsuz vaka o :roflol::roflol::roflol:

diğer topicler ilgilendirmiyo beni türkçeni burda konuştur o zaman:)

diğer topicler ilgilendirmiyo beni türkçeni burda konuştur o zaman:)

burda konuşturuyorum ama burda ciddi bir konu konuşmuyorsunuz ki ne yaapyım hep kakara kikiri ..ciddi konular konuşulsa görürsünüz ozaman arada bazen yazıyordum burda da ama dikkat etmemişsin demekki ...

ayrıca ne konuşturacağım sen yeterince konuşuyorsun zaten başım ağrıyo valla mirmirmirmirmirmirmirmir

benimkiyle kavga ettim dün çok fena artık başş edemedim annemle konuştular kötüyüm baya ve sinirliyim sinirden sokağın ortasında tlf kırdım

ciddi konu konuş bizde konuşuruz o zaman ala ala kakari kikiri insanlarmıyız biz töbe töbe

ciddi konu konuş bizde konuşuruz o zaman ala ala kakari kikiri insanlarmıyız biz töbe töbe

ciddi konularda fikir soruyorum ama cevap veren çıkmıyor ..kakara kikiri olmak kötü değilki herşey yerine göre ..benim gibi ol azıcık burda kakara kikiri öbür topiclerde ciddi .. yerine göre herşey ..öbür topiclerde konu oluyor konuşuyorum ..burda kimse bir şey anlatmyr konuşmuyorki o yüzden ben de konuşmuyorum ..:umursamaz:

ya cidden çok canım sıkkın ben kötüyüm

bana bak alacağım senin sinirlerini heee ..bu ne sinir ulennn ..
lmaz:lmaz:

gıcık gerçekden güzel konuşuyo ve güzel yazıyo yetenekli o lkonuda ciddi bi şeyde güzel fikirler öneriler veriyo ben beyeniyorum ....

bende yerine göre davranıyorum ama burda bende ciddi konu çok az rastladığım için konuşmuyorum hem kakari kikiri olmak kötü bişiy değil kafa dağıtmak maksat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…