mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gıcık gerçekden güzel konuşuyo ve güzel yazıyo yetenekli o lkonuda ciddi bi şeyde güzel fikirler öneriler veriyo ben beyeniyorum ....

sadece güzel fikir robotta değil ama herkes kendine göre yetenekli güzel fikir verir:)

karışık nerden başlıcam ay üşeniyorum yazmaya saçma sapan bi durum zaten yaaaa bütün sinirlerim oynuyo aklıma geldikçe

gıcık gerçekden güzel konuşuyo ve güzel yazıyo yetenekli o lkonuda ciddi bi şeyde güzel fikirler öneriler veriyo ben beyeniyorum ....

teşekkür ederim ulennn senağlamasenağlama

sadece güzel fikir robotta değil ama herkes kendine göre yetenekli güzel fikir verir:)

olay sadece fikir vermekte değil ,fikirlerini güzel ifade etmekte ...kimisi güzel şeyler düşünür ama anlatamaz ..umu sanırım onu demek istiyor ...hem sen nasıl gözlerin konusunda iddialıyım diyorsan ben de yazı konusunda öyleyim ...iddialı olmama gerek yok gerçi ispatlamışım bu konuda kendimi ..bu konuda mütevazi olamayacağım malesef ... :umursamaz::umursamaz:

ayırca anlatacaksan anlat artık alsanaalsanasmile

ben ölmek üzereyim ya boğazım şişti yine iyileşeceğim yerde kötü oluyorum yaa (
bir sürü evrak var bi tarafdanda onları giriyorum gözlerim kapandı kapanacak offffffff allahım offffffff

senağlamasenağlamasenağlama yaww ne olacak senin bu halin sen anlatırken ben hasta olacağım burda hee akannehir

alın hadi size ciddi konu ben size diğer topiclerde yazdıklarımdan alıntı yapayım fikir alışverişi yapalım

.......................ama sen zaten evliliği nasıl bir şey sanıyorsun ki ..tabiki birbirinize karışacaksınız çünkü artık ortak bir hayatınız var ortak hayalleriniz olacak ...sen ayrı o ayrı takılacaksa evliliğin bir anlamı olmazki ..siz artık bir bütünün ayrı ayrı parçaları değilsiniz ..bir bütünü oluşturan ayrılamaz parçalarsınız ..evliliğin zaten güzel yanı hayatı paylaşmak ona ortak olmaktır...yoksa ayrı ayrı hayatların birleşimi değildir ki evlilik ..bence sevgi de böyle bir şey değildir .seversen karışırsın ,karışır ,ortak olursun ,ortak olur ,mutluluk da bu şekilde yaşanır zaten ..neden bu paylaşma ortak olma karışma durumlarına bu kadar takıntılısın anlamıyorum ..eğer gerçekten böyle farklı yaşamlar sürüp birbirinize karışmadan bir hayat sürme isteğiniz varsa bunu hanginiz istiyorsa öbürünü sevmiyor demektir üzgünüm ..çünkü sevgi böyle bir şey değildir ...

tabiki doğru insanla evlenilmeli ama yüzde yüz doğrusunu bulman mümkün değil ..ama bu evlenmemen anlamına da gelmez...sana yüzde yüz uyan birini değil sana en fazla uyan kişiyi seçip evlenmelisin ...hiç evlenmemek hiç de ii birşey değil.çalıştığım kurumdaki bayanların %80 i bekar ..hiç evlenmemişler ..hepsi mutsuz hepsinin psikolojisi bozuk ve hepsi de pişman ..hepsi de ona buna takıp kimseyi beğenmemiş ..sonuç elde var sıfır ..şimdi ise aileleri de bu dünyadan göçedince yapayalnız kalmışlar yalnızlığın acısını yaşıyorlar.haylsiz umutsuz sevgisiz bomboş....hayatta nasıl ki herşey zorsa evlilik de zor ama zor olan herşeye rağmen nasıl hayatta yaşıyorsak evlilik de zor olsa da herşeye rağmen çok güzel bir kurum ..sevmek sevilmek çok güzel ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…