mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
..................

sende de mi var migren tutmaz inş.
geçmi yattın gecee bende uykusuzluğa kesinlikle dayanamam bütün günüm mafolur

olmazmı hem de 10 yıldan fazla süredir var lanet olası kötükedihüso

sersem gibiyim valla umarım tutmaz da atlatırım ...uykusuzluğa hiç tahammülüm yok malesef ileride çocuk olursa ne nane yiyeceğim bilmiyorum

aynen bende senin gibiyim uykumun bölünmesine felan hiç tahammülüm yok
diyorum çocuk olunca ben ne yaparım çıldırırım
yengemin ikizi oldu diyo ben de senin gibiydim ama şimdi bak nasıl dayanıyorum o zaman gözün biey görmez onlardan başka diyo
bakalım ben nasıl dayanıcam

hayırlısı artık ALLAH onun da sabrını verir inş.

ben de bu ara çok istiyorum aslında ama daha çalışmalara başlamadık

ben seni eleştirmiyorum sadece benim ciddiyetlikten kastım başkaydı aman ya neyse şimdi bunu tartışamam

ne duruyosunuz başlasanıza
sen mi korunuyosun
yok eşim korunuyor ya yeni işine başladıya bi düzen otursun diyoruz 1-2 ay sonra başlarız herhalde çalışmalara ..:kedi:

ben seni eleştirmiyorum sadece benim ciddiyetlikten kastım başkaydı aman ya neyse şimdi bunu tartışamam

yaa sen bugünlerde gerçekten çok gerginsin herşeye ters bir cevap yok üff anlatamam bilmem ne ..ne bu ulennn bana bak dayak istiyorsun sen heee..ancak aklın başına gelir senin :mymeka::mymeka:

iki kelime ile konuşuyorsunuz ..bir şeyler yaz ..ya anlat derdini ya da böyle üfflü püfflü konuşma ..sen de benim canımı sıkıyorsun heeeee
:mymeka::mymeka:

günaydın zuzu nasıl olsun sakinleştin mi

yok yok onun sakinleşmesi zaman alacak anlaşılan :Saruboceq::Saruboceq:

iyi canınızı sıkıyosam girmiyim bir süre buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…