mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öğleden sonra 3 gibi filan sahlep krizine giriyorum iimi ...bunu deneyeceğim güzelse içerim hep valla ...ohhh

umarım eder melih:) çok dik kafalıyım bunu inkar etmiyorum zaten uyuz bi tipim annem hep söyler zaten çok çektiriyorum valla çocuğa iyi dayanıyo bana...
bu arada bir kaç gündür çok gerginim kötü günler geçirdim genel yansıttım hatta sinir ettim belkide sizi kusuruma bakmayın ama şimdi aşkımlada barıştım mutluyum he ehe:))))))))

akşam eğlenceye gittiğimiz fotoları koyucam bakarsın yarin albume şimdi vakit kalmadı

bencilsin işte ..gerginliğini buraya yansıtma ulenn..adamla ii olunca bizle de iisin kötü olunca bizle de kötüsün..öyle olur mu o başka biz başka ...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

yuh yani sende sanki yüz kere kavga ettimde yansttım daha dur bi kere yaptım

yuh yani sende sanki yüz kere kavga ettimde yansttım daha dur bi kere yaptım

doğru kimbilir kaç defa adamla kavga ettin de söylemiyorsun bize ..vah garibim vah ..yazık adama seni nasıl çekecek bilmem ..senağlama

resimleri koy bekliyorum ulen ..

seni zilli seniii adam kıskanır tabi döktürmüşsün oralarda .. adam haklı ne işin var dışarıda ulenn.ben onun yerinde olsam seni bi temiz döverdim :roflol:

attım bak daha çok varda diğerleri evdeli laptopumda akşam atarım

sarışın olan resimde kaymış biraz ..alkollü galiba :roflol: gitara bayıldım ama hee .benimde gitarla çekilmiş bi fotom var .sesim de çok güzldir söylmesi ayıp ..bi söyleyiverseydim ulennn ..evde çok söylüyorum eşime de gitarla başka olurdu tabi :)

daha o resimleri görmedi:))))))))))))))))))))))korkuyom göstermeye

minileri giymişsin yine ..yan durma ulennn şişko çıkıyorsun..sen de çok zayıf görünmüyorsun fotolarda .yüzün zayıf ama beden maşallah olgun ve dolgun :roflol:

gösterme bence ..vurur seni yoksa ona göre :) ben çıkıyorum .pazartesi bol bol yorum yaparım sana :) ii akşamlar iitatiller ...

yok canım alkollü değil sevgilisinden ayrıldı yeni kayık moreli:)
benimde sesim güzeldir söyletirler hep eğlence yerinde
kardeşimde söyledi bende babam müzisyen benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…