mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Giriş tarihi: Dec 2009

aklinialirimsmile

ablamlar evlenince aldılar. abimin var dediğim çok önceden alınmış şimdi kiracı oturuyor içinde

bak demekki herkes kendi alıyor sen de kendin al ozaman hep babana güvenme ulennnkaydirigubbakcemile

mesaj konusuna gelince ne sandın ne çok gevezeyim değil mi ..ağzımı yiyeyim:icecream::roflol:

kızale ben çıkıyorum hepinize huzurlu ve mutlu günler diliyorum öpüyorum hepinizi hoşçakalın

sanane uleynnnnnnnnnnnnn seviyorumda ondan öpüyorum soğuk nevaleeeeeeeeekaydirigubbakcemile2

sanane uleynnnnnnnnnnnnn seviyorumda ondan öpüyorum soğuk nevaleeeeeeeeekaydirigubbakcemile2

heee ..soğuk nevaleyim ne var ulennn..kocam hariç ama kaydirigubbakcemile3:roflol:
ona böyle ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

nerdesin uleynnnnnnnnnnnnnnnnnn

burdayım resimleri yükle çabuk kafamı attırma kaydirigubbakcemile

ulen zuzu bi resim yüklücen sabahdan beri yaa tam yüklersin çıkış saatti gelir
gargaya b.k un ilaç demişler gitmiş denizin ortasına s....... mışşşşşş

SETLERDEN AL SEN DE çeyiz setleri şeklinde olanlardan al

onlardan aldım canım KRC çeyiz setini aldım
ayrı yetten bide 12 kişilik günlük aldım günlüğüm buydu
ötekileri bulamadım ya çeyiz serilirken resimlerini çekip koyarım buraya
kahvaltı setimi 12 kişilik kare aldım
yemek takımımı normal alsım yuvarlak kare modası geçer diye
hiçbir şeyi 6 kişilik almadım herşeyim 12 kişilik

yemek takımımı normal alsım yuvarlak kare modası geçer diye

evet benim daha misafir yemek takımım yok abim hediye etmişti güral porselenden 6 kişilik yemek takımı onu kullanıyorum ben de bu aralar alacağım da ben schaffer almayı düşünüyorum çeyiz seti var herşey var içinde ...
kesinlikle ben de klasik alacağım karelerin modası geçer bence ..bi tane klasik olsun da ileride modaya göre yeni alırım yine ...

6 kişilik sevmiyorum ben ya hiç bir şey
kare hoşuma gidiyo diye kahvaltı setimi aldım onun servisinide felanda misafirim gelince servis olarakda pasta tabağı olarakda kullanırım
yemek tekımımda var zaten yeter kalabalık sevmiyom zaten ben
günlük bizede yemek tabağı felan var ayrııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…