ailen tabiki olabilir ama evlenince çok büyük sıkıntı oluyor bu işler ,herkes herşeye karışıyor umarım sende öyle olmaz ..ben istemem öyle sürekli gelsinler gitsinler girip çıksınlar filan ..annem bile haberli gelir bana haber vermeden evime kimse gelemez ..sonuçta ben de çalışan biriyim ona göre planım vardır belki ..haberli habersiz girilip çıkılmasını istemem o yüzden de uzak olsunlar daha ii ..hem ilşkiler daha ii oluyor uzak olunca ama yakın olunca bi süre sonra cılkı çıkıyor iice ...neyse hayırlısı tabi ..ben halimden memnunum böyle uzaktan uzağa bakışıyoruz kaydirigubbakcemile2
günaydın herkese işlerim varda ancak girebildim
benim herzamanki işlerim ..her iş bana bakıyor ..direğiyim buranın ben ...zuzunun resimlerine baktınmı koymuş albümüne zilli ...
evet hepsi değil daha da koyacaktı ama koymamış sanırım ..
ya bir tane foto eksik sadece onuda ekleyemedim
ya bir tane foto eksik sadece onuda ekleyemedim
günaydın kızlarrbayanssulusmile
günaydın umu kolay gelsinn canım ..
robot neyinn var gıcıgım hayırdıreyvahedigeldismile
ya var bir sürü ama sana gösterdiklerimden bir tane eksik onu demek istedim robot ala ala
bu arada tünaydın
neden üzgünsün hayırdır ne oldu
günaydın efuli canım sıkkın benim de biraz bugün :çok üzgünüm:
bazen bana vuruyor öyle ..biliyorsunuz çalışırken başımı açıyorum ..bir tane bayan var burada o açmıyor ama 20 yıllık filan memur eskiden beridir öyle gitmiş gelmiş ama ben ve bir iki kişi daha açıyoruz başımızı malesef ..onu gördüm asansör beklerken ..o kapatıyor ben açıyroum ya içim cız etti ..ağlayasım geldi ...benim gibi kapalı bir iiçin ağır bir durum bu ...çok üzülüyorum bazen ...ben de inancım gereği başımı örtsem ne olurdu ..kime ne zararım vardı ki diye düşünüyorum ...bu vatanı herkesten çok seven benim vergimi veren benim..nedir bu üvey muamele anlamıyorum yaa...işe başlarken de bu şartları bilerek başladım ama bazen moralim çok bozuluyor çok üzülüyorum ..gözlerim doldu şuan ağladım ağlayacağım yani...senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?