mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende sevmem evime yerli yersiz gelinsiz
biizmkilerde öyle gelmez zaten canm haberli gelsinler

ya kızlar toplantım vardı ala ala ben bugün çok yoğundum bende unutmadım ama toplantıdan daha şimdi çıktım yüklücem merak etme aman altı üstü eğlence fotosu abartma :))))))))

benim herzamanki işlerim ..her iş bana bakıyor ..direğiyim buranın ben ...zuzunun resimlerine baktınmı koymuş albümüne zilli ...

günaydın umu kolay gelsinn canım ..

robot neyinn var gıcıgım hayırdıreyvahedigeldismile

ya var bir sürü ama sana gösterdiklerimden bir tane eksik onu demek istedim robot ala ala
bu arada tünaydın
neden üzgünsün hayırdır ne oldu

günaydın umu kolay gelsinn canım ..

robot neyinn var gıcıgım hayırdıreyvahedigeldismile

ya var bir sürü ama sana gösterdiklerimden bir tane eksik onu demek istedim robot ala ala
bu arada tünaydın
neden üzgünsün hayırdır ne oldu

bazen bana vuruyor öyle ..biliyorsunuz çalışırken başımı açıyorum ..bir tane bayan var burada o açmıyor ama 20 yıllık filan memur eskiden beridir öyle gitmiş gelmiş ama ben ve bir iki kişi daha açıyoruz başımızı malesef ..onu gördüm asansör beklerken ..o kapatıyor ben açıyroum ya içim cız etti ..ağlayasım geldi ...benim gibi kapalı bir iiçin ağır bir durum bu ...çok üzülüyorum bazen ...ben de inancım gereği başımı örtsem ne olurdu ..kime ne zararım vardı ki diye düşünüyorum ...bu vatanı herkesten çok seven benim vergimi veren benim..nedir bu üvey muamele anlamıyorum yaa...işe başlarken de bu şartları bilerek başladım ama bazen moralim çok bozuluyor çok üzülüyorum ..gözlerim doldu şuan ağladım ağlayacağım yani...senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

o neden açıyo ki memur değilmi sonuçda
belli kurallar vardır uyulması gerek ve herkes uymak zorundadır ayrıcalık olmamalıdır madem ikinizde kapalı o neden açmıyo tabi ki insanın zoruna gider değil 20 yıl isterse 50 yıl çalışsın bence olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…