mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya benim misafrim çok olmuyor senin misafirin çok olacaksa ona göre alırsın tabi ,ben 1,5 yıl oldu almadım onları kullanıyorum ama artık zamanı geldi çoluk çocuk olmadan almak lazım herşey tam takır olsun ...zaten yeni eve geçeceğim ozaman bir takım değişiklikler yapacağım ..herşeyi ozamana saklıyorum ...yani yaza inş.

benim çok olur biz kalabalığız canım

akarabaların istanbulda ise doğrudur bizim burda akarabamız pek yok gelen giden de öyle pek yok o yüzden ben ertelemiştim bazı şeyleri ...

evtt herkes burda
zaten benim ailemde kalabalık onun kide
babaannem, dedem, halam, 2 çocuğu, eniştem, amcam ,yengem, annem, babam, ablam 2 tane yiğenim bunlar gelince hepsi bi anda gelir
bide bunların üzerine kayınvalidemleri düşünün
teyzelerini çocuklarını felan saymıyom yanii

ohooooo senin işin zor o zaman allah kolaylık versin gerçi bizde de abimler ablamlar kızkardeşim annemler gelince hep beraber geliyor ama seninki daha da zor neyse çalışmayacağım diyorsun evde olunca daha kolay olur ya ben ne yapayım bir düşün senağlamasenağlamasenağlama

çalışıcam canım ama burda değil şirket tarzı bi yer isyorum
işden çıkıcam işde bi süre evde durucam şu sınavımı felan halledicem sonra iş bulunca çalışcam evde oturup ne yapcam çalışıyım

anladım neyse sen evdeyken bütü misafirleri 3-5 kere ağırla da bari bi daha 2-3 sene gelmesinler
:roflol::roflol:

anladım neyse sen evdeyken bütü misafirleri 3-5 kere ağırla da bari bi daha 2-3 sene gelmesinler
:roflol::roflol:

:roflol::roflol: annemler kız nasıl gelmezler 2-3 sene :roflol: ötekilerle zaten aynı binada oturuyoz bir ev gibiyiz nerdeyse bide arabayla 20 dk sayılır
kayınvalidemede 20 dk :roflol::roflol:

:roflol::roflol: annemler kız nasıl gelmezler 2-3 sene :roflol: ötekilerle zaten aynı binada oturuyoz bir ev gibiyiz nerdeyse bide arabayla 20 dk sayılır
kayınvalidemede 20 dk :roflol::roflol:

OHOOOOOOO sen ne yaptın öyle ..o kadar yakın olunurmu ..hiç sevmem yaww ruhum bunalır benim öyle ...allah kolaylık versin ...iki günde bozuşursunuz valla ..altlı üstlü bir de eyvah eyvah ....akannehirakannehirakannehirakannehir

yok kayınvalidemle altlı üstlü değilim kayınvalidemde öyle istemedi zaten kiracı var onun altında ben 20 dk felan uzağım ona
ailemede 20 dk uzaklıkdayım tabi arabayla öyle ama çok sık sanmıyorum gelceklerini karışıcaklarını süreklii

inş. ben aynı ilde bile değilim ..senede bi bayramda bir de yazın gidiyorum ozaman bile fenalık geliyor ..bir de böyle yakın olsa ne yaparım bilmem kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

inş. ben aynı ilde bile değilim ..senede bi bayramda bir de yazın gidiyorum ozaman bile fenalık geliyor ..bir de böyle yakın olsa ne yaparım bilmem kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yok kız niye öyle diyosun
allah onları başımızdan eksik etmesin ailemden uzakda da yapamam ben sanırım
şimdi oturcam yerde bile tanıdık kimse yok ne yapcam diye düşünüyorum ben alışığım kalabalık olmaya bizim ev sürekli kalabalıkdır babannemler alt katta amcam üst katta bide 14 sene sonra onların ikizleri olldu biri kız biri erkek 2 yaşındalar çok seviyorum onalrı onlardan uzak nasıl dururum işden eve giderken direk onların yanına çıkıyorum ilk doğdukarında önce onlara bakar sonra işe gelirdim senağlama
nişanlımla şuan bizim evin arası 10 dk arabayla
ben onların bize bu kadar yakın oldukarını bilmiyodum ne kadar yakınlarmış meğerr

ailen tabiki olabilir ama evlenince çok büyük sıkıntı oluyor bu işler ,herkes herşeye karışıyor umarım sende öyle olmaz ..ben istemem öyle sürekli gelsinler gitsinler girip çıksınlar filan ..annem bile haberli gelir bana haber vermeden evime kimse gelemez ..sonuçta ben de çalışan biriyim ona göre planım vardır belki ..haberli habersiz girilip çıkılmasını istemem o yüzden de uzak olsunlar daha ii ..hem ilşkiler daha ii oluyor uzak olunca ama yakın olunca bi süre sonra cılkı çıkıyor iice ...neyse hayırlısı tabi ..ben halimden memnunum böyle uzaktan uzağa bakışıyoruz kaydirigubbakcemile2

ben çıkıyorum canım
iyi akşamlar
yarın devam ederizz
zuzu alıcan olsun bi resim yüklemedin unuttum sanma sakınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…