mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
umu böle çilekli pasta gibiii

sende böle profiterol gibisin kaydirigubbakcemile3

ALLLLLAAAAAAAAAAHHHH tam üstüne bastın iimi :icecream::icecream: çek ulen ayağını kaydirigubbakcemile3

prefiterole bayılırım ulennn hatta ölürüm ölür :icecream::icecream::icecream:

hee onun gibiyim aynen ,ağız içinde dağılırım ,esnek yumuşağımdır :roflol::roflol:

en güzel tatlıdır ulen o ..sırnaşık şey

emmmeeeeeee kaaaaaaliba sanırsam yok yok karaaaaaaaantti ben acılı bir tatlıyım ama ne CADIARZU:roflol:

frambuazda olur tabi umucugum opuyorumnanaktan

şekerpareeeedelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

esenk ve yumuşaksın demek:jeyyar:delikafadulden

yemeğe çıkıyorum öğleden sonra burda olun ulennn ..bi prefiterol yiyip geleyim ..:roflol::roflol:zaten umu da gidiyor eccük belini kırıverelim şu muhabbetin ..havamdayım bugün ....

umu canım bişey sorcm özel değilse işten niye ayrıldın cnmm

hoşgeldinn zuzummm yoğunsun bugn ssanırımmmboshayallersmile

hadi bakalım tıkında gell

tıkındım geldim :icecream::icecream: tıkınmaya gittim alışveriş yaptım geldim daha şimdi burada tıkınıyorum iimi :roflol:

umu canım bişey sorcm özel değilse işten niye ayrıldın cnmm
niye olacak evde rahat rahat oturmak için kaydirigubbakcemile3

sizi çookkkk özledimmmmmmmmmmmmm

hımm ..ii aferin sana :roflol::roflol:

ne topic açıp duruyorsun sen de ulennn..burda var işte topic ..hem de topiclerin alası:roflol::roflol:

ayrılmadım canım cuma ayrılıcam
17 nisan düğünüm var ya 1,5 ay evde oluyum diye evlendikden sonra burda çalışmıcam o yüzdennnnnn

anladım tatlım ohh ne güzl düğünede az kaldıııopuyorumnanaktan

yok ya ondan değil geçen açtığım topic taşınmış bi sebeb yokken bende gittim bidaha açtım bu nolcak bakalım

yok ya ondan değil geçen açtığım topic taşınmış bi sebeb yokken bende gittim bidaha açtım bu nolcak bakalım

hadi len ordan numereci :roflol: hem topic açsan ne olacak benden ala muhabbet adamı mı var ulen:roflol::roflol: ağzımı yiyeyim ben beeeaa:roflol: heyttttt:jeyyar:

valla bi editore sordum neden diye hiç bi cevap gelmedi

artık soru mu sensin cevap mı bilememkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…