artık soru mu sensin cevap mı bilememkaydirigubbakcemile3
hey alahıımm bayanssulusmilebayanssulusmile
robotum sana bişy sorcm bnm resimlere baktın sen sence siyah saçmı daha güzel şimdikimi mı?
oldu canım yıllardır siyah kullandıgım için gözüm hala tam alışamadı açık renge bi sorayım dedim sağolzemuszemus
saolun sizde beni özlemişsiniz baya
alnın ne kadar geniş çıkmış robat yaa
kısa saçda yakışmıyo sana
alnım açık zaten saçlarım da çok seyrek şimdi uzatıyorum işte ..e birde sürekli toplu kırılıyor uçları tabi ..e sizin gibi sürekli kuaförde bakım da yaptıramıyorum ..burda bi kere saçımı boyatmak için bayan kuaför aradım da bulamadım hep erkekler bayan kuaförü ..sinir oldum inanki ..sonunda bi r yer buldum da boyattım ..o da sorun oluyor ..bu ara boyatacağım yine inş. kısa saç aslında çok yakışan resimlerim de var da burda yok ..bi tane kuaförüm vardı bayan ..harika idi kadın ..öyle güzel saç kesiyorki tam istediğim gibi kesiyor boyuyordu ama artık yok malesef ...
bir de bunlar zayıfkenki hallerim suratım şimdiki gibi tombiş olmadığı için kısa saç ii durmazdı ama şimdi suratım tombiş oldu o yüzden kısa saç ii gidebilir belki ama ben yine de kadına saç yakışıyor diyenlerdenim ..uzun saç her zaman tercihim
saolun sizde beni özlemişsiniz baya
bende uzun saçı seviyorum ama benim kilerde hep kırılıyo uçları sinir oluyorum süpürge gibi düğünü bekliyorum bitsinde uçlarından kesitiricem ben de yeni yeni bakım yaptırıyorum önceden yaptırmıyodum bi kuaför buldum bende orda boyatıyorum bakım yaptırıyorum bi güzellik merkezi büyük bi yer uygunda yapıyolar herşeyi gelin saçı içinde oraya gidicem bizim burda küçük kuaförler var oda çok olmadığı için kazık anlıcan burası daha lüks onlara göre fiyatlar yarı yarıya nerdeyse
oraya tesettürlüler için ayrı bi yer var bayanlar yapıyo dediğim gibi büyük ve çokda çalışanı varr
eflulini saçları çok güzel yaa kendi saçımı acaba çıt çıt felan mı uyguladığı bakım var mı merak ettim gelsinde soruyummmm
evet onun saçları çok güzel maaşallah ..işte öyle tesettürlülere özel yerler var da burda yok evime yakın yok yani ...
saç düzleştirici kullanıyormusun
evtt kullanıyorum arçelik
sende bakıyodun topiğe bende senden gördüm baktım herkes değişik markalar söylüyo
benim kide uçlar tam düz olmuyo yaa biri demiş yıkayana kadar düm düz diye benim ki öyle olmuyo meselaaaa
ben braun düşünüyorum ya saçlarım hep toplu hep toplu hava almıyor bazen açık bırakasım geliyor ama düz olmayınca da olmuyor saç kremi sürmek de istemiyorum zaten saç dökülmeme çare bulmaya çalışıyrm iice dökülür ozaman ... braun ii gibi geldi bana ...
ablamın ki braun oda güzel
saçların için çamterebentin yağı var şampuan koyuyosun bide bira badem yağı dökülmemesi için dene istersen
ben kullanıyorumda azalıyo dökülmesi benim saçlarım çok karışıyo ya banyoda sinir oluıyorum şampuanım kremli ayrıyetten yine krem kullanıyorum niye öyle oluyo anlamıyorum b oyadan sanırım
şampuandan dökülüyordur ..ben şampuan kullanmıyorum ..bitkisel şampuan kullanıyorum içerisinde sarımsak var ..dökülmem azaldı ama daha etkili bir şey arıyorum öyle sürekli maske ile de uğraşmak istemiyorum
en iyi şampuanı kullanıyorum yaa
ne yap biliyomusun şampuanın yarım olsun bu dediğim yağdan al aktarlarda var 3,5 tl felan içine koy dene bi kaç kere iyi gelmezse kullanmazsan bişey olmaz yada başka bi şeyde karıştır az bi yağ ile şampuanı öyle kullan maske değil sonuçda uğraşmaya gerek yok normak yıkıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?