mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olur mu ben şuan 600 lira kira veriyorum ..birimizin maaşı kiraya gitmiyor ..maaşım nerdeyse kiramın 3 katı .. ama kredi çeksem 10 yıllık çeksem 150.000 lira ayda 1500 -2.000 lira kredi ödemem gerekir ..arada çok büyük fark var...ancak elinde 50000-100000 birikim olacakki krediye gir ..yoksa çok zor iş ...

600 az mı sankii sende senin maaşında iyiymiş eşininde iyiyse sana 600 dokunmuyo demek ki
takıların felan yok mu onları bozdura bilirsin... kira yerine kredi ödersinn

600 az mı sankii sende senin maaşında iyiymiş eşininde iyiyse sana 600 dokunmuyo demek ki
takıların felan yok mu onları bozdura bilirsin... kira yerine kredi ödersinn

bu arada aklıma geldi ..senin yaşın kaçtı ..ve hemen çocuk düşünüyor musun bakayım ..bu konudaki fikrin ne

Son düzenleme:
inş.canım allah isteyen herkese o duyğuyu tattırır inş.

aa çok üzüldüm tüh ..geçmiş olsun yaaa... hay ALLAH.. işte o yüzden sahip olamayanlar da olduğu için bu duyguyu uzatmadan tatmak lazım ..bazıları yok çocuk yapmam v.s. tarzı konuşuyorlarya sinir oluyorum ..sanki ALLAH verdi de olacak da havaya konuşuyorlar ..büyük konuşmamak lazım bu gibi konularda ...bugün umursamazsın yarın istersin bu sefer olmaz allah korusun ..bir de ablan gibi rahatsız olanları düşünmek lazım değil mi ..sahip olamayan insanlar varken çocuk yapmam demek çok büyük haksızlık yani..klava:klava:

evtt gerçi tıp ilerliyo belki olabilir dedi dr aklıma geldi yine moralim bozuldu ilk öğrendiğimizde çok kötü günler geçirdik annem psikolok desteğiyle atlattı sinir krizlerine girdi kaç kere benim ağlamakdan gözlerim baloln gibi olmuştu çok zor günlerdi yaa
yengeminde olmuyodu dr hiç bi şekilde olmaz dediler ama 14 sene sonra üçüzle habile kaldı ama tehlikeli olur taşıyamaz diye birinin büyümesini durdurdular şimdi ikizi oldu biri kız biri erkek çok güzeller maşallah görenler bayılıyo

ne güzel işte bak herşey ALLAH ın takdiri ..ALALH ın kudreti çok büyük ..hiç bir şey olanaksız değil yeterki ALLAH ol desin ....ALLAH analı bablı büyütsün.çok sevindim valla ..ne büyük mutluluktur şimdi bu ..

evet bence tek doktora güvenmeyin 3-5 doktora gidin ..birinin dediğini öteki tutmuyor belki bir çaresi vardır ..yok diyorlarsa da moralinizi bozmayın hiç belli olmuyor o işler bak en yakın tanığı sensin ..yengenden biliyorsun ..olmaz dememek lazım ..ALLAH isterse herşey olur ..sadece sabretmek lazım ..ve de ALLAH A dua etmek ..

evtt çok büyük bi mutluluk oldu yiğenlerimin olması hepimiz onlara bişey olcak diye gözlerinin içine bakıyoruz mahallede herkes veya bizi tanıyanlar bize hayret ediyo çünkü biz onları amcamıon çocuğu gibi sevmiyoruz sanki bizim çocuğumuz gibi annem için kimse eltisinin çocuğuna insan böyle bakarmı diyo babam arabayla onlarun kontrollerine aşılarına babalarından daha çok emeği var... helal olsun ama içimizden geldiği için yapıyoruz millet desin diye değill yanii

evet benim kızkardeşimin çocuğuna da ben öyleyim ..gidince sizin için gelmedim onun için geldim diyorum yüzlerine karşı iimikaydirigubbakcemile3 çok özlüyorum bi görsen ..kendi çocuğum gibi yani ..eşim diyorki kendi çocuğun olsa kimbilir ne kadar seveceksin buna bu şekilde isen filan ...kendi çocuğum gibi alıyorum ona bir şeyler oynuyorum onunla ..çok şeker çok bak resmini koyayım albüme de bak ..sevilmezmi bu reklam bebekleri gibi ...

hayır başka mesajı silmişsin ulen..bu sayfadaki 5.mesaja bak ..25 yaşındayım hayır hemen kesinlikle düşünmüyorummm demişsin o mesajı sileceksin ..

maşallah allah analı babalı büyütsün kız mı erkek mi
bizimkilerde böyle reklam bebeklerine benziyolarr resimleri yok olsa koyardımmmm

maşallah allah analı babalı büyütsün kız mı erkek mi
bizimkilerde böyle reklam bebeklerine benziyolarr resimleri yok olsa koyardımmmm

erkek ama kız güzeli ..eller parmaklar baklava mübarek... bir de yüzü hep gamze dolu bir görsen sağda 2 solda 2 gamzesi var çift gamzeli ..bi gülüyor ömre bedel ...yavrum benim ..:asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…