mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
deneyin belki becerir nede olsa kapalısın bişey olmazz

işyerinde açıyorum ama unutma ,rezil eder bırakırsa rezil olurum ,biliyorum beceremez o o işi ..riske atamam yani boşver saçımı boyayacağım diye her yerimi boyar alimalllah:roflol:

anladım canım benim saçım çok kalın tellidir bugüne kadar hangi kuaföre gitdiysem saçlarıma hayran kaldılar çok kaliteli bi saçım varmış o yüzden siyahtan orealle flan açtırdıgımda hiç yanmadı

kızlar ben çıkıyom akşama missafir gelcek öptüm hepiniizzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

işyerinde açıyorum ama unutma ,rezil eder bırakırsa rezil olurum ,biliyorum beceremez o o işi ..riske atamam yani boşver saçımı boyayacağım diye her yerimi boyar alimalllah:roflol:

evtt işyerinde açıkdın dimi pardon
kuaförde mi boyatıcan
biz hep kendimiz boyardık evde annem boyardı benim kini ben annemin felan öyle kuaförde boyatmazdık hep şimdi ben düğün olacağı için kuaförde boyatıyorum ama sonra nasıl yaparım bilmem

kızlar ben çıkıyom akşama missafir gelcek öptüm hepiniizzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet eskiden ankarada değil de ailemin yanında iken yan komşumuz kadın kuafördü o boyardı hep saçlarımı çok ii oluyordu yazın falan da yengem boyar ben onunkini boyarım ama kışın kimse olmuyor o yüzden kuaföre boyatıyorum ..gerçi belki 1-2 ay daha beklerim tam çocuğa karar verince boyatayım ki gebe iken boyatılmıyor çünkü

evtt habilelikde olmuyo ama bitkisel boyarla boyanıyo yengemin beyazı çok olduğu için o bir kere boyadı öyle bitkisel boyayla

sorma yaaa..

sabah servisi 1 dk. ile kaçırdım dolmuşa bindim 9 da işyerindeydim...geldim gelir gelmez genel müdür yardımcısı çağırdı ..gitttim gelemedim yawwwkaydirigubbakcemile3 ..ya işte uzun zamandır peşimi bırakmıyorlar illa genel müdürün özel kalemi ol diyorlar yine o mevzu vardı bugün ..ondan uzadı ..

ol sende ne güzel işde
sen hangi bölümdesin şuan
şuan ki yerin rahat sanırım ama o zaman daha yoğun olursunn

ol sende ne güzel işde
sen hangi bölümdesin şuan
şuan ki yerin rahat sanırım ama o zaman daha yoğun olursunn

ben daha önce bakanlıkta genel müdür yardımcısın özel kalemliğini yapmıştım zaten ...çok istiyorlardı beni öteden beriden ..sesim çok acayip güzeldir .hatta bakanlıkta bayan manyaklarım vardı sırf sesim için ararlardı beni inanki ...işimi de ii yaparım yani söylemesi ayıp ...benim ii olduğumu bildikleri için 3-4 senedir peşimdeler ..sürekli ısrar ediyorlar gel buraya diye ..gidersem de özel odam v.s. olacak ...klas bir konum yani ama ben istemedim ..yoğun oluyor orası ..her zaman bırakıp gidemiyorsun .. ileride çoluk çocuk olunca zor olur ..gerçi bana özel kalem müdürü de yaparız seni filan diye de teklif ettiler ama onu da istemedim ..çok yoğun oluyor ..genel müdür akşam kalsa sen de kalıyorsun v.s.. çocuğum olunca uğraşamam ben o işlerle ..ben şu an personel şubesindeyim ..işim burda da yoğun ama kafam rahat..kendimi geliştirme imkanım var ..her açıdan burası bana daha rahat geliyor..ama şartlarıma uyar da özel kalem müdürlüğü teklif ederlerse ozaman düşüneblirim tabi....

öyle işte ..ara ara çağırıp sıkıştırıyorlar ..normalde genel müdür yardımcısının yanına kimseyi çağırmazlar ..ama ben çay kahve sohbet v.s. gırla gidiyorum kaydirigubbakcemile3 sana ii bir iiş buluyoruz beğenmiyorsun diyorlar .amaaaannn banane ..bekarken yaptım işte yeter ..bundan sonra bebişimle ilgilenmek istiyorum ben ...opuyorumnanaktan

bu mesajdan alıntı yapma ok ...

anladım sen nasıl rahat edersen öyle yap o zamn şimdi herşeyin sabit giriş çıkış saatin ilerde öyle olmucak genel müdüre bağlı kalacaksın
bebek olunca ne yapmayı düşünüyosun peki ilende yakın değil ki onlar baksın ne yapcaksınn

bebek olunca anneme yakın bir yere taşınacağız ..izindi rapordu zaten 6 ay evde olurum ..belki 1-2 ay daha ücretsiz izin alrıım ..eşimin maaşı ii çok şükür ..ücretsiz izin alırsam bizi maddi olarak çok etkilemez diye düşünüyorum ...daha sonra bir sene filan annem bakar ..3 yaşından sonra kreşe veririm inş... onu kreşe verince de 2.yi düşünüyorum inş. hayırlısı ile ...bu arada bugün MEVLİD KANDİLİ..KANDİLİN MÜBAREK OLSUN ..NİCE KANDİLLERE İMAN İLE ERMEK DİLEĞİYLE..ALLAHIN SEVDİĞİ KULLAR ARASINDA OLURUZ İNŞ.

inş.canım seninde KANDİLİN MÜBAREK OLSUN ...
annenler başka ilde değilmiydi

inş.canım seninde KANDİLİN MÜBAREK OLSUN ...
annenler başka ilde değilmiydi

başka ildelerdi ama ankaradan ev aldılar buraya taşındıla ..bana aşrıı düşkünler ..hele babam acayip ..çok merhametliyimdir aileme de çok düşkünümdür söylemesi ayıp :kedi:

peşimden geldiler anlayacağın ..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…