deneyin belki becerir nede olsa kapalısın bişey olmazz
işyerinde açıyorum ama unutma ,rezil eder bırakırsa rezil olurum ,biliyorum beceremez o o işi ..riske atamam yani boşver saçımı boyayacağım diye her yerimi boyar alimalllah:roflol:
kızlar ben çıkıyom akşama missafir gelcek öptüm hepiniizzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyom akşama missafir gelcek öptüm hepiniizzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evtt işyerinde açıkdın dimi pardon
kuaförde mi boyatıcan
biz hep kendimiz boyardık evde annem boyardı benim kini ben annemin felan öyle kuaförde boyatmazdık hep şimdi ben düğün olacağı için kuaförde boyatıyorum ama sonra nasıl yaparım bilmem
evet eskiden ankarada değil de ailemin yanında iken yan komşumuz kadın kuafördü o boyardı hep saçlarımı çok ii oluyordu yazın falan da yengem boyar ben onunkini boyarım ama kışın kimse olmuyor o yüzden kuaföre boyatıyorum ..gerçi belki 1-2 ay daha beklerim tam çocuğa karar verince boyatayım ki gebe iken boyatılmıyor çünkü
günaydın millet
sorma yaaa..
sabah servisi 1 dk. ile kaçırdım dolmuşa bindim 9 da işyerindeydim...geldim gelir gelmez genel müdür yardımcısı çağırdı ..gitttim gelemedim yawwwkaydirigubbakcemile3 ..ya işte uzun zamandır peşimi bırakmıyorlar illa genel müdürün özel kalemi ol diyorlar yine o mevzu vardı bugün ..ondan uzadı ..
ol sende ne güzel işde
sen hangi bölümdesin şuan
şuan ki yerin rahat sanırım ama o zaman daha yoğun olursunn
anladım sen nasıl rahat edersen öyle yap o zamn şimdi herşeyin sabit giriş çıkış saatin ilerde öyle olmucak genel müdüre bağlı kalacaksın
bebek olunca ne yapmayı düşünüyosun peki ilende yakın değil ki onlar baksın ne yapcaksınn
bebek olunca anneme yakın bir yere taşınacağız ..izindi rapordu zaten 6 ay evde olurum ..belki 1-2 ay daha ücretsiz izin alrıım ..eşimin maaşı ii çok şükür ..ücretsiz izin alırsam bizi maddi olarak çok etkilemez diye düşünüyorum ...daha sonra bir sene filan annem bakar ..3 yaşından sonra kreşe veririm inş... onu kreşe verince de 2.yi düşünüyorum inş. hayırlısı ile ...bu arada bugün MEVLİD KANDİLİ..KANDİLİN MÜBAREK OLSUN ..NİCE KANDİLLERE İMAN İLE ERMEK DİLEĞİYLE..ALLAHIN SEVDİĞİ KULLAR ARASINDA OLURUZ İNŞ.
inş.canım seninde KANDİLİN MÜBAREK OLSUN ...
annenler başka ilde değilmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?