mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman be aman beee iki çift laf edecektik sen yoksun yarın bekliyom erkenden ona göre heeee

aaaaa sen iyi boşladın burayı girmiyon artık

GÜNAYDIN BOŞLAMADIM ULENNN işlerim çok bu ara ..kolumdan çeken götürüyo valla ne yapayım

ne bilim ben ala ala yaaa gittin sandım

yok sayfa açık ama bakmıyorum işim vardı ...şimdi de öğlene çıkacağım bi konuşamadık gitti ulennn ..sen de benden beter iki kelime yazıyrsun ..uzun uzadıya birşeyler yaz anlat da bari neşemizi bulalım ulennn ....neşemizi bulalım mıkaydirigubbakcemile3akannehir ...içki içer gibi oldu :roflol:

ha ha tamam şekerim yazarım bizim evde tadilata girdi amanın bi halini görsen her yer yerle bir heeeee offff anam offfffff ama güzel oluyo kız:)

kolay gelsin zor işler onlar ama tamamlanınca güzel olur mis gibi ohhhh ...bir iki resmini koy da görelim ulennn ....evde sürekli usta olması da kötü yaaa.... doğru dürüst hareket edemez insan ..iş durumların ne oldu bu arada .ii bir gelişme var mı ...ben yemeğe çıkıyorum yemekten sonra görüşürüz ok ...

ay sorma be güzelim aynen öyle valla bizim mutfağı genişlettik balkon kapısını kaldırdık genişlettik içe aldık genişledi bide kemer yaptırdık çok güzel oldu daha amerikan kapılar takılıcak yerler laminant parke yapılıcak daha ...valla iş karışık biraz canım daha ne iyi ne kötü be canım

başlıcam he sizede geliyom yoksunuz ulennnnnn
grip oldum yine yatıyom (((((( her yerim ağrıyo yaaaaaaa

ay canım geçmiş olsun dikkat et kendine istanbulun havası beter bu aralar

başlıcam he sizede geliyom yoksunuz ulennnnnn
grip oldum yine yatıyom (((((( her yerim ağrıyo yaaaaaaa

hoşgeldin geçmiş olsun .. e öğlendeydim ne yapayım aç mı kalayım ..denk düşemiyoruz ama anlat sen ne var ne yok ..alıştınmı evde oturmaya :)

yani yuhhhh robot bi gittin gelmez oldun yahu

yaaa kim gelmiyor asıl sen yoksun hep benim yazmamı bekliyorsun hee ..sen yaz ben görürüm hemen yazdığını ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…