mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alaa ala kızım robot nerdesin bu sefer ben gelmeye başladım sen yoksun ortalarda kimse kalmadı diyemi artık girmiyon bu topice bu iş yoğunluğuna pek benzemiyo ama neyse

günaydın zuzu ..bana inanmıyr musun ..ortalıkta kimse kalmadıyla alakası yok ..sen varsın ya ulennn ..gerçekten işlerim bu ara çok yoğun ..her işi biliyorum diye bana veriyorlar ..ne yapayım ...

aman be her işi biliyomuş kendini beğenmiş ukala ne olcak banada her işi veriyolar biliyorum diye bensiz yapamıyolar ne olcak şimdikaydirigubbakcemile3

aman be her işi biliyomuş kendini beğenmiş ukala ne olcak banada her işi veriyolar biliyorum diye bensiz yapamıyolar ne olcak şimdikaydirigubbakcemile3

soruyorsun söylüyorum ne yaapyım yani allah allah ..sorma ozaman ..senin işlerine benzemez burası ...sensiz yapamıyor olabilirler ama burdakiler de bensiz yapamıyor ne yapayım ..1000 kişi çalışıyor burda 20 katlı bina ama nedense hep ben ...genel müdür peşimde zaten ..özel kalem müdürlüğü bile teklif ettiler de kabul etmedim ..bakanlıkta özel kalem de çalıştım ben ..anlayacağın tanınan işini ii yapan biriyim o yüzden herkes bişey istiyor ...anlatmak zorunda bırakma sen de ..işim var diyorum anlamıyorsun ne yapayım ..daha yeni g.müdür yardımcısının yanından geldim ..sıkıştırıyorlar yine özel kaleme geç diye ...

iyi be şaka yapmıştım bu kadar ne kızıyosun anlamadım

kızarım ulennn çünkü ukala biri değilimdir çok mütevaziyimdir ..ukala damgasını da yemek istemem ..ben burda işimle ilgili hiç birşey anlattımmı hayır ..zorlayınca söylüyorum sadece ..zorlama o zaman sen de kaydirigubbakcemile neyse senden ne var ne yok anlat bakalım

ben sana şaka mayetinde söylemiştim ukala deyince ukala olmuyosun merak etme bi daha da şaka yapmam

sen dışarda öyle hip hop çılar gibimi giyiniyorsun giyinmiyorsan giyin sana çok yakışıyor ..diğer türlü daha kadınsı duruyorsun ...sporla daha cici bicisin ..ben de eskiden öyle giyinirdim ..altımda hip hop pantolonlar v.s. hiç unutmam bakanlığa bi gittim e özel kalemdesin şık giyinmen lazım filan ..tüm dolabımı değiştirmek zorunda kaldım ..gittim yeni şeyler aldım ...gerçi arada kotla filan da gidiyordumya kaydirigubbakcemile3 öğlene kadar işe gidip öğleden sonra izne çıkacağım oluyordu ..o zaman spor giyinip geliyordum iimi kaydirigubbakcemile3 amaaannn bakanlığı bile takmıyordum heee kaydirigubbakcemile3 ii kovmadılar beni ordan :roflol:

normalde işim gereği klasik giyinmek zorundayım daha ciddiyetlik açısından ama hafta sonları ruh halime bağlı bazen eşortman giyiniyorum ki genelde hep öyle bzen salaş belli olmuyo ama seviyorum sporuda

BEN DE spordan yanayım ...kot üstüne tunik çık işte ...sadece bi tane topuklu ayakkabım var kaydirigubbakcemile3 onu da eşim çok istedi diye aldım ..giyemiyorum öyle topuklu filan ..

sen şu an benim ayağımdakini görsenkaydirigubbakcemile3 siyah rugan yarım bot uzun topuğuda baya

aman yürüyemem ki ben öyle topuklularla ...hızlı yürüyen biriym zaten ..iice kafayı yerim ben onlarla yürüsem ...öğelnleri spora gitmeyi düşnüyorum bu arada ..işyerinin hemen yanında var bir yer ..gerçi eşim istemiyor kilo vermemi ama bir kaç kilo versem ii olacak ..eskiden çok zayıftım güçsüzdüm sürekli hasta olurdum ..şimdi çok dinçim ..kış geçti bi kere grip olmadım ... eşim de böyle daha güzel olduğumu kadına benzediğimi söylüyr ..balık eti seviyor yani...ama ben doğumda filan da alınacağını hesap ederek biraz zayıflasam diyorum ..gerçi görüntümde çok aşırı belli değil ama 60 kilo olmuşum ..kemiklerim mi büyüyor anlamadım gitti ...kilo aldığım belli de 55 gibi filan diyor herkes ..halbuki 60 olmuşum ..bu doğum kontrol hapı şişirdi beni lanet olasıca ..eşim de doğumdan sonra ver vereceksen diyor ..şimdi verirsen güçsüz halsiz düşersin diyor ama bilmiyorum ..biraz versem diyorum yani...

yok bence verme iyisin spora gidicek kadar bi kilon yok bence bünyen belli bi kiloya alışmış güçsüz düşersin bana kalırsa gerek yok bencede eşinin dediği gibi doğumdan sonra gidersin....eşin korunmuyomu canım hapın etkiside olabilir

zaten haptan dolayı kilo aldım ben ..ilk başlarda yeni evliyiz ya eşimin korunmasını ben de istemedim ..hapı bırakalı 4 ay oldu ama 1,5 yıl kullandım ..1,5 yılda 7-8 kilo aldım o yüzden ...doğumdan sonra da kilo verebilirmiyim onu bilmiyorum ..gerçi çok çabuk kilo verene bir yapım var ama doğum farklı olabilir diyorum ...aerobik -step e gitmeyi düşünüyorum kilo vermesem de en azından kilomu korurum sıkılaşırım filan diyorum ..duşu da var ..öğlen giderim duşumu alır çıkar gelirim diyorum ...çok kilom yok ama yine de eski pantolonlarımın içine giremiyorum bu da beni sinir ediyo ..eşim de beni hep çok cılız bildiği için şimdiki halime bayılıyo..bu türk erkekleri de et meraklısı yaaw..gerçi tartıda 60 kiloyum ama etime baksan etim yok pek yani ele gelmiyor ..nereme gitti bu kilo anlamıyorum ki ...ergenlikte de değilimki gelişiyorum desem :)

bende stepi çok seviyorum ama stepi önermem bıraktıktan sonra bacak kısımları çok kötü oluyo sarkma oluyo bence yüzmeye git

bende stepi çok seviyorum ama stepi önermem bıraktıktan sonra bacak kısımları çok kötü oluyo sarkma oluyo bence yüzmeye git

yüzme de yok ki burda ...öğlenleri değerlendiririm diyordum ..kondisyon da var ..bacakları kondisyonda sıkılaştırsam olmazmı ki acep..

slm umu hoşgeldin naber ne var ne yok ..nasıl durumlar anlat bakayım hemen

evet o daha iyi bende spor merkezine gidiyorum yüzme spor aletleri masaj jakuzi sauna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…