mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim kızalr çok yorucu ya maf oldum kaç gündür bacaklarımın ağrısı bugün geçti
annemde rahatsızlandı bide evle felan uğraştım öok yoruldum
çalışmak çok daha iyi evde olmakdan evde iş hiç bitmiyo
kayınvalidem aradı gel tül perde halı felan bakalım diye dedim pazar günü felan bakarız yada haftaya hiç halim yok çünkü
c.tesi günüde sınavım var hiç kitap yüzü açmadım onunda sıkıntısı var evden çıksam rahatsız oluyorum çıkmasam çalışırdım diye evde olsam çalışamıyorum kafam bi dünya şaşırdım kaldım 2 gün kaldı gerçi neye nasıl çalışıyım off off

iyiyim kızalr çok yorucu ya maf oldum kaç gündür bacaklarımın ağrısı bugün geçti
annemde rahatsızlandı bide evle felan uğraştım öok yoruldum
çalışmak çok daha iyi evde olmakdan evde iş hiç bitmiyo
kayınvalidem aradı gel tül perde halı felan bakalım diye dedim pazar günü felan bakarız yada haftaya hiç halim yok çünkü
c.tesi günüde sınavım var hiç kitap yüzü açmadım onunda sıkıntısı var evden çıksam rahatsız oluyorum çıkmasam çalışırdım diye evde olsam çalışamıyorum kafam bi dünya şaşırdım kaldım 2 gün kaldı gerçi neye nasıl çalışıyım off off

canım benm sıkma canını üstesinden gelirsin sınavında inş.

anladım canım umutsuzluğa kapılma belki olur yaa sıkma canınıopuyorumnanaktan

umu hoşgeldinn canım nası gidiyo hazırlıklar...

giricem canım ya onada bu hafta içinde kitaplarını flan alcm çalışmaya başlıcam işte
İİ HADİ BAKALIM inş. kazanırsın ..i i çalış ama konsantre ol ..gezmeleri bırak artık ..otur evinde dersini çalış ..sonra bol bol gezersin nasıl olsa kocanla

sınavdan hiç umudum yok canım yaa
belli olmaz belki verirsin sınavı ..başarılar ..hakkında hayırlsı olsun

sağol canım yaa
kız gezmiyom öyle nikah işlemleri felan vardı onla çok uğraştık tahlillerle felan gün aldık
annem rahatsızlan dı evde onla uğraştım yemek felan yapıcam şimdi

kızlar çıktım ben sizde bi gidiyonuz b igeliyonuz ya bi konuşamadık he

geçmiş olsun umarım ciddi bir şey değildir..ii hadi git bakalım kolay gelsin uğra arada..

ya efuli sen niye bana hiç slm vermiyon bak darılıcam ama heee:)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ne olsun be canım idare eder kahvaltı yaptım sen de ne var ne yok canım

yok ya ben kalkınca hemen yapamıyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…