mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bi yemek yiyip hemen geliyorum bana neden sinir olduğunu yaz geliyorum birazdan canem

yaa kızın biri bir topicte yazmış ..nişanlı imiş ama nikahlanmışlar düğüne biraz varmış ..ilşkiye girmişler hamile kalmış ..ne olacak diye soruyor ..bu tip yazılar okumaktan sıkıldım iice ..verdim veriştirdim kıza ..herkes canımlı cicimli konuşuyor sinir oluyorum ..biraz da sert eleştiriler yapacaksınki insanlar kendine gelsin.. herşeyi normal karşılar olduk milletçe yaaa ..insanlar bu kadarmı vurdumduymaz anlamıyorum ..madem düğüne az kalmış niye o naneyi yiyorsun beklesen ölürmüsün az daha ...sonra da e anlarlar v.s .diye akıl istiyor ..kendine nefsine az daha sahip çıksaydın da ananı babanı da zor durumda bırakmasaydın ..ne gerek var yani şimdi ...e nikahlı ne oalcak diyenler olmuş ..ben de eşimle düğünden bir hafta önce nikahlandım ama o naneyi yemedim ..kendimi korudum .. mantıklı olacaksın biraz ...genç kızlara böyle akıl verilirse işte öyle 12-13 yaşında hamile kalıyorlar ..bu konular hassas konular..ben hiç elalemci değilimdir ama böyle hassas konularda da dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum ..sanki çatladılar ..evlenince her gün yapacaksın zaten sabret sık dişini ne var yani ...

haklısın valla canım düğünew az kalmış ne var beklesen kızlardada suç var ne bu sabırsızlık anlamam... hiç birşeyin güvencesi yok şimdi bıraksa çocuk ne yapacan kalcak sap gibi ortada yapıyolar sonra pişmen oluyolar pişman olcan şeyi niye niye yapıyosun 2 dk zevk için dövmestavurluk bide çocuk yapıyolar sonra çöpe atıyolar allah ıslah ede ne diyim
annemin bi lafı var kızlar onu bişey sanmış ( anlayın o bişeyi işde ) gittiği günden usanmış der ... doğru vallaa

:roflol::roflol: usanmıyon muu ... usanmazsın inş. hiç gerçi bebek yapacan ya ondandır belki sendeki bu istekk
bende çokkkk korkuyom şimdilikkkkkk :roflol::roflol:

yok ben baştan beridir öyleyim ..sevince usanılmıyor ...:asigim:

korkma korkma ..ben de çok korkuyordum ama bu kadar mıymış ulen demiştim ...bu kadar taktığım bu muymuş dedim ...gerçi eşine de çok bağlı bu durumlar ..anlayışlı olması şart

ya bana bak uleynnn banada çok kızıyon canımlı cicimli konuşuyom diye ben o guruba girmiyom dimi:))))))))

ya bana bak uleynnn banada çok kızıyon canımlı cicimli konuşuyom diye ben o guruba girmiyom dimi:))))))))

yok ulennn ...bu başka bir durum ...güya herkes çok anlayışlı çağdaş v.s. sanki böylemi çağdaşlık oluyor ..insanlara biraz hayatın gerçeklerini göstermek öğretmek lazım ..herkes gayet anlayışlı olunca bi b..ku çıkıyor ...töbe töbe yaaaa..aklımız fikrimiz uçkurda heee ..bilim adına da bu kadar ilerlemiş olsaydık çok ii olacaktı ama biz sadece uçkur adına tavan yapıyoruz kötükedihüso

malesefki öyle be cane .....benim daha önceki ilişkilerimin bitmesi hep bu sebebpten hep cinsellik istediler benden .....bende sepet havası yapmışımdır bide demezlermi ne varki bunda bu doğal bişiy ama evlenmeye geldikleri zaman kız oğlan kız isterler bende bunu anlamıyorum

aynen... erkekler yaparsa çapkınlık olur canım ne diyorsun .sinir oluyorum zaten öyle düşünenlere de ..namusun erkeği kadını olmaz ...namus tektir ..ya anlamadığım millet hep canımlı cicimli ..olsun ne olacak ..e nikahın var bişey olmaz evlisin filan canımlı cicimli yorumlar...sinir oluyorum ..insanları yanlış yönlendiriyorlar ....ben de acı gerçekleri söyleyince muhalif oluyorum ama doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar işte ...tamam nikahlanmış olabilirsin ama sonuçta insan sosyal bir varlık ..yaşadığın toplum belli ..buna uyacaksın yerine göre ..uymuyorsan git yurtdışında yaşa her naneyi ye ..ama burda olmaz ...herşeyden önce anneni babanı düşünmelisin...onların da bir onuru var yani ...yok evlilik öncesi ilşki normalmiş olabilirmiş diyenler de var ..hay allahım yarabbim ...anlamıyorum bu insanları yaaa..madem müslümanız bari demeyin ..müslümanlıkta var mı bu allah aşkına ....evlilik öncesi cinsel ilşki zinadır yaaa...biri böyle deyince dinci yobaz oluyor ..ama dinimiz böyle emrediyor..en güzeli de bu ..kendini eşine saklaman değil mi ...yok yok kimse dinini bilmiyor ...gerçekten bak ...müslüman isen ona uy ..değilsen de ben müslüman değilim de ona da okey ..ama müslüman bunu yapamaz arkadaş..evlenmeden önce o naneyi yersen zinaya girer bu kadar basit ..ayyyy sinirlendim heeee..umunun annesi ne güzel demiş ..bişey sanıyorlar evlenince usanıyorlar ..aynen yani ...zaten yiyecen her gün o naneyi ..ne bu acele ...

bu konuda yişne yorum yapıcam ama yarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…