güzel olabilir bu diyorum ben de ..kaydirigubbakcemile sonraki koyduğun olmasın bence ..
yaa kızın biri bir topicte yazmış ..nişanlı imiş ama nikahlanmışlar düğüne biraz varmış ..ilşkiye girmişler hamile kalmış ..ne olacak diye soruyor ..bu tip yazılar okumaktan sıkıldım iice ..verdim veriştirdim kıza ..herkes canımlı cicimli konuşuyor sinir oluyorum ..biraz da sert eleştiriler yapacaksınki insanlar kendine gelsin.. herşeyi normal karşılar olduk milletçe yaaa ..insanlar bu kadarmı vurdumduymaz anlamıyorum ..madem düğüne az kalmış niye o naneyi yiyorsun beklesen ölürmüsün az daha ...sonra da e anlarlar v.s .diye akıl istiyor ..kendine nefsine az daha sahip çıksaydın da ananı babanı da zor durumda bırakmasaydın ..ne gerek var yani şimdi ...e nikahlı ne oalcak diyenler olmuş ..ben de eşimle düğünden bir hafta önce nikahlandım ama o naneyi yemedim ..kendimi korudum .. mantıklı olacaksın biraz ...genç kızlara böyle akıl verilirse işte öyle 12-13 yaşında hamile kalıyorlar ..bu konular hassas konular..ben hiç elalemci değilimdir ama böyle hassas konularda da dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum ..sanki çatladılar ..evlenince her gün yapacaksın zaten sabret sık dişini ne var yani ...
annemin bi lafı var kızlar onu bişey sanmış ( anlayın o bişeyi işde ) gittiği günden usanmış der ... doğru vallaa
:roflol::roflol::roflol:
doğru demiş de şimdilik ben usanmıyorum :roflol::roflol:
:roflol::roflol: usanmıyon muu ... usanmazsın inş. hiç gerçi bebek yapacan ya ondandır belki sendeki bu istekk
bende çokkkk korkuyom şimdilikkkkkk :roflol::roflol:
ya bana bak uleynnn banada çok kızıyon canımlı cicimli konuşuyom diye ben o guruba girmiyom dimi:))))))))
malesefki öyle be cane .....benim daha önceki ilişkilerimin bitmesi hep bu sebebpten hep cinsellik istediler benden .....bende sepet havası yapmışımdır bide demezlermi ne varki bunda bu doğal bişiy ama evlenmeye geldikleri zaman kız oğlan kız isterler bende bunu anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?