mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya yok benim kiloyla ilgili değildi aşkla alakalıydı melihle ben:))))))))))

sositosositosositososito

ya niye kayboldu acaba neden görünmüyo sence

neyse yaparım birazdan tekrar kelebeğim benimmmmmmmmmmm

günaydın ..yaawww bugün ben öyle bir dalgınımki anlatamam .akannehir..anlatayım hemen ..sabah sevisi kaçırdım dolmuşla geldim işyerine ...
dolmuş 2 lira adama 5 lira verdim ..üstünü almamışım ..akannehir
diğer vukuatım ise küçük bir çantaya meyve ile suyumu koymuştum ..sen git onu da dolmuşta unut .akannehir..
bugün bütün hasılatı salak dolmuşçuya verdim iimi :teytey:
zaten beni ineceğim yerden 100 mt. ötede de bıraktı ..off anam off ne şanslı adamlar varyaaa

günaydın oldukça saflığın üzerinde bugün desene:))))))))))

sorma :)))) 0830 da burda olacağım diyene bak hele sen ....furacağim ula seni :))))

evet sekizde şirketteydim ama almanlar gelmişti onlarla ilgilendim uleynnnnnnnnnnnnnn

sana nikah şekerimi ve nikah fotolarını göstereceğim albüme gel ...yüklüyorum şimdi ...

hoşgeldin dyyser sen de beni görmek istersen albüme glebilirsin gör de sileceğim resimleri..zuzu baktınmı ulennn

nikah şekerin güzel beğendim papatyalı kıyafetinde şık ve sade sana mavi tonları çok yakışıyo

evet herkes maviyi çok yakıştırıyor zaten ..sağolasın ...yaa özel olarak almadım kıyafeti..diyorumya işten çıkıp nikaha gittim :))))) nikah şekerimi gören bayılıyor ..mıknatıslı ..dolaba falan yapışıyor yani ...

sen neler yaptın anlat bakayım ... ne var ne yok ..seni bu gidişle bir almana vereceğiz hee :)))))

dün sinemada popcorn yedim ..tosnum illa ısrar etti alalım diye beni ademin havayı kandırması gibi kandırdı iimi ...15 gündür ilk defa kaçamak oldu bu popcorn ..inş. kilomu etkilemez ...

evet güzelmiş papatyayı çok severim ........dolaba yapışması ayrı yeten güzel arkadaşımında deniz yıldızydı

benim sevdiğim şeyin bir tanesini de sevme ulennn :))))) papatyaya ben de bayılırım ...

ben öğlene çıkıyorum ok ..geç geldin yarım kaldı yine öğleden sonra artık :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…