mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili dyyser bakıyorumda dilin çözülmüş dün sana soru sordum konuşmadın bakıyorum hıhhhh

konuşana değil konuşturana bak :roflol::roflol: kıskanma düdük lülülülülülü düdük lafına kıma şu kavak yellerindeki osman bey varya bayılıyorum adamın düdük demesine ..sevdiğinden söylüyor ama :kedi:

aman ya ne olsun bizim çaycı ark memlekete gitti bir kaç günlüğüne mutfağı bok içinde bırakmışlar yaa bütün bardaklar kirli falan bir gördüm tepem attı sabahta toplantı yaptım herkes kendi bardğını yıkasın diye öğlen bir girdim her taraf yerle bir tepem attı hepsine bağırdım dedim öbür molaya temiz içecek bardağınız yok o zaman bakalım ne yapacakınız kimse mecbur değil sizin bardağınızı yıkamaya yıkamassanız çayda içemessiniz dedim uyuzlar ya

senden başka kimse konuşmayı bilmiyo sanki ala ala yaaaa:))))))))) kendisi konuşmassa kendisi bilir yanii canıımmmm

haklısın öğrenmem lazım
sen neler yapıyosun iş fln

28 yaşındayım ..2 yıllık evliyim ..çocuk yok ..b 5 yıldır devlet memuruyum ..pardon memureyim :roflol: işletme bitirdim 4 yıllık ...
evliyim ..eşim başbakanlıkta uzman ..

boş zamanlarımda kkda ona buna özellikle zuzu ve umuya takılıp vakit geçiriyorum ..
kendimle dalga geçmeyi çok severim ...
en büyük hayranım zuzu ..
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :roflol:

Son düzenleme:
didişmeden ömür geçer mi ..hele de zuzuyla ..onu tenhada bir yakalarsam varyaaaa :icecream: :roflol:

biz didişiriz dyyser alışırsın daha yenisin.....

iyi bakalımm haklısınız valla birileriyle uğraşmak lazım yoksa vakit geçmiyo beee

şu zuzunun sinirlerini de aldırsak süper olacak da doktorlar yanaşmıyorlar ..sinir ağı çok karışık da :roflol:

aynen öyle valla kelebeğim benim gerginim yine

ne zaman sakinsin ki ...kardeşim olsan valla aynı evde duramazdım hee seninle ...

yok be anlaşırdık senle sen bakma bana benimki anlık gelip gidiyo

sürekli sinirlisin ulennn ...şööyle relax haline bi rastlayamıyorum :))))))))))

aman be sende abartma yahu hayret bişiy her an her dk sinirlenmiyom ama iş yerinde sinir ediyolar ister istemez oda haklı şeylere kızıyorum ama kelebeğim

bak yarın ben 8:30 gibi şirkette olucam ona göre gel:))))))))) bu arada bir zamanlar benimde altta cetvelim vardı şimdi görünmüyo neden acaba yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…