mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anaaa gördüm seni ...mavi elbisenin sırtı altı yokmu ..dekoltene bakacağım :icecream:

gördüm gördüm merak etme ... giymişsin topukluları adamı geçecekmişsin nerdeyse heee kaydirigubbakcemile3

ekimde nasipse canım.manislı nişanlım orda oturacağız zor olacak benim için inş.kolay alışırım.

evet çalışıyorum bir işletmede muhasebedeyim nişanlımda resmi muhasebede çalışıyor..

olmaz öyle hemen tahlil yok kaydirigubbakcemile3 dur bakalım daha kahve içeceğiz değil mi ama ..hadi bi kahve yap da görelim bakalım taze gelin adayı ..bana bak tuz koymaya kalkma kokusundan anlarım heee ....

aaa güzel kahve yapmayı bilmeyen evlenemez kaldın evde sen tühhh:roflol: bana bak çabuk öğren ..beceriksiz kız mı veriyoruz adama yoksa heee :teytey:

ayy sorma ya birde çok seviyo türk kahvesini kesin öğrenmem lazım canım.bi ara makinesini alayım dedim ama ha cezve ha o makine dediler bıraktım bende.

doğru demişler ..hadi kahve neyse bana bak yemek yapmayı da bilmiyorsun yoksa ...herif yandı desene vah garibim vah ..acıların çocuğu olarak perişan perişan dolaşacak yollarda ..:roflol:

ya çokda fazla bildiğmi söyleyemem okul iş drken bu yaşa geldik işte bahane çokk ama antremanlara başlıyorum

sevgili dyyser bakıyorumda dilin çözülmüş dün sana soru sordum konuşmadın bakıyorum hıhhhh

başla tabi ..geç bile kaldın ...yemek yapmayı bilmezsen herif başını çok ağrıtır heee ona göre ...hepsi midesini düşünür çünkü bir deeee şunu Şeniz :roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…