mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen şu pantolonlu resmime baktın iice değilmi ...bir yerimde fazlalık var mı söylede bileyim ulenn ..pek kendim anlayamıyorum da :)))))))))) avm ye gittim bizim yanda var da ..tosunumun doğum günü geliyor ne alsam diye düşünüyorum ..farklı bir şey istiyorum aslında ama karar vermeedim hala ((((

evet baktım canım bence gayet iyisin fazla verme kilo derim ben yinede sen bilirsin...valla tosununa gelince nelerden hoşlanır bilmiyorumki neyi var neyi yok aklına bişiy gelmiyomu senin

ben senin yerinde olsam ikinizin resimleri olan masaüstü takvimi yaptırırdım

her ayda değişik bir resminiz olucak özel günlerinizi mesela kırmızıyla işaretlettirirsin yaptırdığın yere süper olur bence

arabasına güzel bir aksesuar da alabilirsin ne bilim gösterdiğin resim güzelde madem takvimi var buda ona benzer bence

onun haricinde maus altlığı alabilirsin sizin resminiz olan ya da böyle kristal tarzı süsler var içinde resim oluyo çok güzel ondan olabilir

maç seviyorsa tuttuğu takımın formasını alırsın

çikolatalı olan güzel diğerini beğenmedim orjinal değil ama çikolata güzel beğendim

ben de çok sevdim çikolata olayını ama erkeğe olurmu bilmiyorum ..işyerine göndereceğim ...

olur tabi neden olmasın bence harika olur yaaa süperrrrr tuttum bu fikri hatta akşam yemeğe çıkarırdım ben senin yerinde olsam

sigara içse orjinal çakmak filan yaptıracaktım resimli fian ama bıraktı sigarayı iimi :)

olur tabi neden olmasın bence harika olur yaaa süperrrrr tuttum bu fikri hatta akşam yemeğe çıkarırdım ben senin yerinde olsam

baştan beri çikolata vardı kafamda ama erkek diye olmaz diye düşündüm ..yemeğe çıkmaya gelince rejimdeyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…