mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak sen oldu olucak bir sigara iç üstüne uzun hava çığırrrrr:)))))))

bak yaaa geç dalganı ulennn ...ben olayın duygusal boyutuna bakarım her zaman ...

Yerım senın duygusallıĞını o ıŞı yaparken aslan gıbı oluyorsundur duygusallıktan eser olmuyorsur kesın:))))

Yerİm senİn duygusallıĞını o İŞİ yaparken aslan gİbİ oluyorsundur duygusallıktan eser olmuyorsur kesİn:))))

niye ..öyle bir havammı var yoksa kaydirigubbakcemile3 e herhalde yakasını bırakırmıyım tosunumun ..çok seviyorum ulenn ben onu ...tabi aslan kesilirim ..zaten libidom tavanlarda ne olacak bu işin sonu bilmem ..bizim tosun iğne ipliğe dönecek bu gidişle iimi :roflol:
bir de birşey diyeyim de gül ..lakaplarımdan birisi de ne biliyormusun :
seksi şempanze :roflol::roflol::roflol:

tamam sildim:)))))

Son düzenleme:
sus ulennn ayıp ayıp .... siteden atacaklar bizi heee :)))))))))) sil o mesajını bakayım ...

aman be ahlakım boulduı senin yüzünden:))))))))

Offff bu arada hava Çok kÖtÜ yĞmurlu ıÇım daralıyo yaaaa

aman be ahlakım boulduı senin yüzünden:))))))))

hadi lenn ..söyleyene bak hizaya gel ..potansiyeli olan sensin ulenn..bir de sevgilinle uzaktasınız hasret de var ..evlenirseniz ne olur bilemem ..yılların acısı nasıl çıkar artık :roflol::roflol::roflol:

evet ben seviyorum:))))))))

Son düzenleme:
benimkini seviyorum dedim:))))))) sen yalnış anladın sanırım

akşam olsa da onu görsem diye bekliyorum her gün ...5 sene oldu tanışalı ..ilk günki gibi aşk doluyum ilk günki gibi heyecan duyuyorum ona karşı

ay ne güzel ya seni dinledikçe özeniyorum valla 5 sene ve hala heyecan süper yaaaa özendiriyon beni maşallah

hee öyle valla nazar değmesin ..hiç değişmedik birbirimize karşı ...evleneli 2 sene oluyor ama 5 senedir birbirmizin kahrını çekiyoruz ..ben hala ona bakınca heyecan duyuyorum ..öptüğüm zaman aynı heyecanı hissediyorum kalbim güp güp atıyor ...o da öyledir ..hala ilk günki gibiyiz ...sanırım gerçek sevgi bu ...hala her gece uyanıp öper beni sarılır kulağıma bir şeyler söyler ..sabah 5 dakika molamız vardır ..uyanınca 5 dakika sarılır sohbet eder öyle uyanırız ...akşam uyurken ,sabah uyanınca ,kahvatıdayken ,,kahvaltı bitip ben hazırlanırken onu öper sevdiğimi söylerim ..evden içeri girince hala her akşam kapıyı ben açarım ona sarılırım boynuna ..filmlerdeki gibi aynı ... ALLAH sana da nasip eder inş... gerçek sevgi olunca zaman değiştirmiyor ...hep aynı duygular oluyor zamanla daha da artıyor biliyor musun ..ço kdaha başka boyuta geçiyor o sevgi ...
neyse çok duygusallaştım yine ..
darısı başına inş. ben çıkıyorum ii akşamlar ...

tabiki gerçek sevgi olunca böyle olur yoksa olmazki ..ben zamanında ilişkilerimde çok yıprandım bende pek heyecan kalmadı antık daha ağır basıyo ama tabiki heyecan var mutlaka ama senin ki kadar değil benim yaşadıklarımla alakalı...öptüm iyi akşamlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…