mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bırak rejimi ala ala birgünden bişey olmaz ala ala özel bir gün sonuçta çikolata da süper olur bence tekrar diyim canım

o ödül zaten gecenin ileryen saatlerinde olur dicektim araya laf girdi:)))))))

:))))))) allah seni emi ... aslında yemek fikrini ben de çok istiyorum da o şimdi gitmez ki rejimdeyiz diye ...yine de şansımı denerim artık ..aslında canlı müzkli bir yer olsaydı ii bir fikrim vardı da ...bulamıyorum öyle hem canlı müzik hem alkolsüz bir yer ...

bence müzikli değil normal şık bir restaurantta yiyebilirsiniz boşver canlı müziği sohbet edersiniz hemde yemekte daha zevki oluyo sohbet bence yemek olayını gerçekleştir ne olursa olsun

uleynnn kör cahil şık bir yemek her zaman güzeldir delüüüüüü

tamam da biz öyle romantik yemeklere zaten çok çıkıyoruz ki ..her zaman yaptığımız birşey :)

iyi o zaman çıkma ne diyim.evde ona özel hediye ver gecelik giyinip:))))))))

kızmıyom o zaman kendini hediye et bir tane dantelli gecelikle:)

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) kendimi her gece hediye ediyorum zaten :))))))))))))))))))))9

çok güldürdün beni hee ...zaten su içtim çişim geliyo bir de gülünce altıma yapacaım heee :))))))))))))))))99

:))))))))))))))) lafın gelişi ulennn ..bizim tosun kendini taşıyamıyor bana nasıl yetsin :))))))))))))))))))))9

nasıl yani ağır diye eziliyonmu yani allta:))))))ay töbe töbe ahlakım bozuldu:))))))

nasıl yani ağır diye eziliyonmu yani allta:))))))ay töbe töbe ahlakım bozuldu:))))))

ulenn güldürme yanımda başkaları var heee :))))))))))))))) yok yani efor sarfediyorya o açıdan ..en fazla efor sarfedilen egzersiz o biliyorsun ..benim uykum geliyor sonrasında iimi :)))))))))))))

uleynn sonra arkanı dönüp uyuyorsundur sen heee alıcağını alıyon tabi:))))))

burdayım burdayım ...e ne yapayım efor sarfediyorum ..zaten canım yok ..uykum geliyo işte :)))))))))))) yok arkamı hiç dönmem tosnuma ..tam tersine çok duygusallaşırım ben olaydan sonra :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…