mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
NE OLSUN YAAA amaaannn şimdi yine kendini öveceksin diyeceksin ama ne olablirki tahmin et :)) sıkıldım iice heeee başım çatlıyor

yine senin peşini bırakmıyolar dimi:))))))))))bırakmazlar benim arkadaşımın peşini amanda aman:)))))))

yaa işin esprisi bir yana sıkıldım iice ... herkes benim peşimde ..anlamadım ki ne pok var bende :)))))) üff yaaa üfff ..genel müdür yardımcılarının odasında sürtmekten gına geldi heee (((((

adamlara ben çocuk düşünüyorum buranın yoğunluğunu kaldıramam diyorum yok olsun biz sana yeri gelince izin veririz diyorlar iimi :)) kandıramıyorum bir türlü ..((

aman be sende heee ben gelip dövücem onları:))))))

birazdan geliyorum elemanlardan birisi ağlıyo gidim bakem derdi neymiş geliyorum birazdan canım

valla daha yeni oturuyorum yerime ..adamlar çaya çağırdı ...yeşilçayımı aldım gittim iimi ..o kadar rahatım yani ..gittiğim yer de genel mdür yardımcısının odası :)))) ne yapyım diyetteyim onların keyfi mi önemli benimkimi :)) bizim çayımızı içmedin dediler ama ben de peşimi bırakın içerim dedim nasıl :))))

o elbisemi bulursam resmini göstericem sana oldum olası yakası hoşuma gitmiyordu

güzelmiş elbise ama sende bi tane daha siyah elbise vardı ftolarında ..hep siyahmı giyiyorsun özel günlerde ...farklı renkleri denesene ..

canım benim o kışlık elbise benim dedim saten yazlık ben elbisede siyah severim genelde çok renkli şeyler sevmem ....görümcenin düğünü var ya haziranda o elbisenin zaten yakasını terziye yaptırtıcaktım dedim bari düğünde giyineyim ama kararsızım bir tane daha mağazada dün elbise gürdüm ama rkelebeğim çok güzel süper bişiy gece için kaç para biliyonmu 55 nakitte de 40 alırım:))))))))))))ki o elbiseyi o fiyata hayatta vermezler:))))))))))

anladım ama sen yine de farklı renkleri dene .... benim fikrim bu ..çok cafcaflı olmamak laydı ile tatlı renkler de sana yakışır bence ...bi beyaz elbisem vardı benim de hatırlıyormusun bayan kınasında giymiştim resmi koymuştum makyajlı idim saçlarım yapılı idi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…