mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte o elbiseyi ben 20 liraya almıştım ...:)))saten gece elbisesi .. ))))

ya sende slm diyon biz cvp verene kadar kayboluyon umucum yaaa ala ala bi dedikodu yapamadık

ay demin çok güldüm yaa...iki adam asansörün başında konuşuyorlar ..biri ötekine traş olacağım sakalım uzadı diyor ..öbürü de diyorki :

yaaw kadınlar yapıyorya hani adı epilasyonmudur nedir sen de ondan yaptır bari ..

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bende geldim yoğunlaştım birden yaaaa bir kaç elemanın çıkışı yapılıcak evraklarla uğraşıyorum....

sinir oluyorum şu çıkış olaylarına yaaa offff

aman be sanada bişiy anlatılmıyo herhalde sinir olduğum şeyler olucak tombul kelebek ne olacak:)))))

ha ha haaaaa uyuz sıskaymış sus uleynnnn tombul kelebekkkkk:)))))))))

iidr senden naber ..biri bekaretle ilgili bir konu açmış ona bakıyordum :)) yaa zuzu gerçekten insanları anlamıyorum ..herkesin hayatı kendine ancak müslümanım deyip de nasıl evlilik öncesi cinsel ilşki yaşıyorlar anlayamıyorum ...ya müslüman olma ya da müslümansan yerine getirmeye çalış dinin gereklerini ...yani bir de bu konu hassas bir konu ..başka şeye benzemez ki ..haram sonuçta ....yanlış mıyım yaaa ...

ne konusu açmışlar atsana linkini bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…