mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi bekliyorum.....bu arada .ctesi günü 2 tane badi aldım tanesi sekiz miliyon çok güzel herkes bayıldı:))))))))))

ya nerde deminden beri bakıyom hala eski foton var boydan ala ala

lan her bokumuz benzemese şaşarım zaten:))))))bel inceliği kalça aynı yaaaaaa.....evet vermişsin şu an vücudumuz aynı yaaaaaa:))))))

bende kıyak geçtiğinin farkındayım :)))))))böle foto beklemiyodum dedim anammmm bune :))))))))))ödüm koptu birisi görcek diyeeee:))))))

ya ben :))) o yüzden sana çabuk ol dedim ulennn ..arkadaşlara ayarlı albüm benim o yüzden kim bakacak da görecek

aslında sen de benden çok ince değilsin ama sanırım göğüslerden ben kilolu duruyorum ((((( kesip atacağım şunları heee :))))) nadide sultan derlerdi bana eskiden iimi :)) 12 kilo vermeden önce göğüslerim 95 ti de :))

he he yok gülüm kilolu değilsin zayıflamışsın ama etek seni kilolu göstermiş o kadar

bende de gögüs yok belim bi tutam kırılıcak gibi millet ellemeye korkuyo belimi:)))))))))

oh be sonunda dedirttim :)))))))))))))))))
şaka bi yana bugün sebze günündeyim ..içimde sebze ağacı çıkacak yakında :))))))))))))

karnıbahar brokoli közlenmiş biber yiye yiye kafayı sıyıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…