mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırdır ne oldu ..sormama gerek yok gerçi kesin kavga etmişsindir :))

yok be canım kavga etmedik işle alakalı boşver....ama haksızlığa hiç gelemiyorum burda bir kızla gider ayak tartıştım biraz dün akşam boşver

tühh ..neyse sıkma canını ..kadın milleti işte ben de pek geçinemem ...ukela kendini beğenmiş tiplerle hiç aram olmaz ...ben hiç gelemem haksızlığıa ..her zaman sesimi çıkartırım susmam susamam yani ..

bende sesimi çıkartırım ama konu biraz hassas benim şu an sesimi çıkartmaya lüxüm yok çıkartırsam işten çeker giderim....o kadar borcum var bişiy yapamam şu an

elemanların başında duran bir kız vardı ya hani bişiy beceremeyidou oda işten çıktı dün....yine bana içerinin yolları göründü yaa offff

ya ben bu kadar iyi niyetli oldukça neden insanlar üstüme geliyo ben bu kadar onlara iyilik yaptıkça anlamıyorum yaaaa morelim çok bozuk kafam çok karışık

neyse ben şimdi elemanları bi içeriye sokayım gelirim yine öptüm seni canım

ya ben bu kadar iyi niyetli oldukça neden insanlar üstüme geliyo ben bu kadar onlara iyilik yaptıkça anlamıyorum yaaaa morelim çok bozuk kafam çok karışık

neyse ben şimdi elemanları bi içeriye sokayım gelirim yine öptüm seni canım

HER ZAMAN öyle olur zaten ..bana da oluyor merak etme ..çok fazla ii niyetli olmayacaksın b..ku çıkıyor ..tamam git işine bak sen ..

günaydın kızlarr nasılsınız görüşmeyeli

iidir dyyser hoşgeldin senden naber

ya yerimde olamadımki bugün elemanların başındayım bugün hep...babet giyindim bugün ayağımı vurda her tarafında selpak var deli olcam ayakta duramıyorum yakında çıkarıcam ayakkabıyı az kaldı:)))))))

günaydınnn geldım zuzucum aksam oğlum bırakmadı bakayım..

kızlar nisan 22 bizim evlilik yıldönümümüz türkıyede olursak oğlumu anneme bırakmayı düşünuyorum burda olursak kımseye bırakamam acaba ne yapsam eşime ne hediye alsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…