mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sende verdiğim linke girsene öyle tesafüs çeyizciye girdim net adresi,ni aldım söz nişan bohçasıyla alakalı ürünler var baksana sende

kısmetse sözlenicem canım şimdiden hazırlı yapıyom öyle göz gezdiriyorum robotun fikirlerinden yaralanıyorum danışıyorum:)

evet bende beğendim onu bi de siyahı beğendim....ya ne bilim damat bohçası için hazırlanacak şeylere bakıyodum öyle seninde yorumunu alayım dedim....
olsun tangercim düzelince bakarsın

aman valla ben damat bohçası filan yapmadım anneme de dedim saçma sapan gerek yok ..al sadece bir pijama takımı ..eşim hala da onu giyer yanii....

ya kaç sefer sölicem gülüm ben sevmiyorum evde yırtındım o kadar kaynanaya dedim bana saçma geliyo onun yerine benim işime yarayacak şey alın falan dedim ben istemiyorum dedim ama kaynana çok önem veriyo yoksa benim annemde istemiyo ama bu durumda kaynana bu kadar önem verirken yapmamam olmaz ....hala sinirleniyorum aptal saptal şeyler durucak köşede sanki kullanıcam yok terlik yok mendil gıcık oluyorum yaaa

tamam ne sinirleniyorsun ulennn ben sana sen istiyorsun demedimki istemediğini ben de biliyorum ben sadece kendi fikrimi söyledim :))) sakin ol alırım havanı heee :)

ya gerçekten be robot ne kadar saçma yaaa kaç kere dediysem yok ben dört dörtlük yapıcam diyo eee bende mecburen yapmak durumundayım sonra laf gelmesin yapmadılar etmediler diyeee ay şimdiden stres bastı yahu:)))))

zuzu bencde çok saçma benım eşimın abısı bana sormadan gitmiş işte saat almış..
sonra birvalizde kıyafet getirmiş görmemişim sankı ben annemlere falan koca bir valizz getirmişler..
kımı bana olmadı kımınıbeğenmedim setibile sadece düğünde taktım eşimın atrına şimdi sattım.

eşime ben kendım traş takımı aldım bide beraber alışverişe çıkmıştık pijama aldım okadar..
bohça yapmadım.sözde eşimın ailesı nişan bohçesı getirdi puhahhh

ya gerçekten be robot ne kadar saçma yaaa kaç kere dediysem yok ben dört dörtlük yapıcam diyo eee bende mecburen yapmak durumundayım sonra laf gelmesin yapmadılar etmediler diyeee ay şimdiden stres bastı yahu:)))))

GELDİM İŞİM VARDI ....yok yaaa valla elalem ne desincilere ben de sinir oluyorum ..ne gerek var yaaa ...bana kalsa düğün de yapmayacaktım da bakma kaydirigubbakcemile3 annem babam için yaptım yani ..saçma geliyor bana bu işler yaaa ....bas nikahı geç git işte ...düğüne harcanan paraya yazık be ..o parayla hawai de balayına gidilir ulennn kaydirigubbakcemile3

evet tangercim sana katılıyorum ama işte napalım mecburen yoksa bende hoşnut değilim...
bide bişiy sorcam robot ve tanger...şimdi bizim söz nişan bir arada olcak saat takmayı düşünüyorum eeee düğünde ne takılıcak peki öyle künye zincir falan hiç sevmem öyle şeyleri

zuzu bizde söz oldu nişan yapmadık. düğünde saat hediye etti babam.bencede düğünde bişey takma yada saatı düğünde takılsın nişanda da altın takılsın arkadaşım öle yapmışdı..yada düğünde altın takılır istersenız nişandada saat...

ya düğündede bişey takmadan olmazki ama ya aman ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…