günaydınnn geldım zuzucum aksam oğlum bırakmadı bakayım..
kızlar nisan 22 bizim evlilik yıldönümümüz türkıyede olursak oğlumu anneme bırakmayı düşünuyorum burda olursak kımseye bırakamam acaba ne yapsam eşime ne hediye alsam...
günaydın tanger hoşgeldin..bu ara da hediyeleşen hediyeleşene kaydirigubbakcemile3
ben yıldönümümüzde bir haftasonu kaçamak yapıp bir yerlere gitmeyi düşünüyorum ...güzel bir otel gezilecek güzel bir şehir v.s. gibi ...özel bir şehirde özel bir otelde kutlmayı düşünüyorum ama bakalım ...
eee kızlar anlatın bakem napıyonus işlerımı bitirip kendımı dısarı atcam ben sizde ne var ne yok
özel bir şehirmiş ha haaaanerdeymiş o özel şehir paris falanmı kaydirigubbakcemile3
hayır ben herşeyden önce kendi yurdumda gezmek isterim öyle yurtdışında gözüm yok ...
bir sahil kasabası olabilir mesela ya da otantik bir kasaba ...araştırıp bakacağım hoş bir yer bulurum elbet ...:jeyyar:
iyi fikir cnm güzel olur benceee hemde iyi vakit geçirirsniz ayy bende görsem o günleri
görürsün inş. merak etme ...eşimle gezmeyi çok seviyoruz biz ..en ufak tatilde bir yerlere gidesimiz geliyor ..o yönden şanslıyım ..gezmeyi sevmeyen adamla yapamazdım herhalde ...
bencede cnm gezin eğlenin güzel vakit geçirin inş.
kaydirigubbakcemile5
sen muhasebeciydin değilmi nişanlın da mı öyle
evet cnm nişanlım resmi muhasebede çalışıyo benimki resmi değil ön muhasebe
hayır cnm o manisada ben düzcedeyim farkı o resmi dairelerle işleri yürütüyo ben çalıştığım işyerindeki faturaları vs işleri halledip resmi muhasebemize yolluyorum.
hımm ..hasret çekiyorsunuz yani öylemi ..nişanlın mansalımı oraya mı gelin gideceksin...
bu arada ben öğlene çıkıyorum yarım saate gelrim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?