mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın tanger hoşgeldin..bu ara da hediyeleşen hediyeleşene kaydirigubbakcemile3

ben yıldönümümüzde bir haftasonu kaçamak yapıp bir yerlere gitmeyi düşünüyorum ...güzel bir otel gezilecek güzel bir şehir v.s. gibi ...özel bir şehirde özel bir otelde kutlmayı düşünüyorum ama bakalım ...

eee kızlar anlatın bakem napıyonus işlerımı bitirip kendımı dısarı atcam ben sizde ne var ne yok

at tabi dışarı kendini ..nerelere gidip neler ypacaksın ..güzelmi bari yaşadığın yer

özel bir şehirmiş ha haaaanerdeymiş o özel şehir paris falanmı kaydirigubbakcemile3

özel bir şehirmiş ha haaaanerdeymiş o özel şehir paris falanmı kaydirigubbakcemile3

hayır ben herşeyden önce kendi yurdumda gezmek isterim öyle yurtdışında gözüm yok ...

bir sahil kasabası olabilir mesela ya da otantik bir kasaba ...araştırıp bakacağım hoş bir yer bulurum elbet ...:jeyyar:

iyi fikir cnm güzel olur benceee hemde iyi vakit geçirirsniz ayy bende görsem o günleri

görürsün inş. merak etme ...eşimle gezmeyi çok seviyoruz biz ..en ufak tatilde bir yerlere gidesimiz geliyor ..o yönden şanslıyım ..gezmeyi sevmeyen adamla yapamazdım herhalde ...

hayır cnm o manisada ben düzcedeyim farkı o resmi dairelerle işleri yürütüyo ben çalıştığım işyerindeki faturaları vs işleri halledip resmi muhasebemize yolluyorum.

hayır cnm o manisada ben düzcedeyim farkı o resmi dairelerle işleri yürütüyo ben çalıştığım işyerindeki faturaları vs işleri halledip resmi muhasebemize yolluyorum.

hımm ..hasret çekiyorsunuz yani öylemi ..nişanlın mansalımı oraya mı gelin gideceksin...

yok kızlar ben çalışmıyorum...
bende eşimde gezmeyı sevıyoruz evlendık fa gittik bir sene bitmeyen bir balayımız oldu çok güzel di çok..
fransaya (nice) gittik ispanyaya ve italyay gittik. türkıyede olursak afta sonu için bende bişey düşünuyorum. oğlumdan ilk kez ayrı kalıcam.
aslında ben mısıra gitmek istıyorum.eşimde parise gitmek istıyor bende fransaya gidersek oğlumuda götürmek istıyorum disneye gtürcem.şimdi küçük anlamaz oyuzden başka bir yıldönumune düşünebilirim bu anternatifi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…