mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm sabah bilg bozuldu ya daha yeni yaptılar bilg uyuz oldum

slm kızlar
yine saçmasapan biraftasonu sabah hava iyiydi şimdi yağmurlu hoş yağmur olmasada burda yapılacak hiç birsey yok...

çok sıkıldım gitmek istıyorum saçma şehirden..
hayırya ülkeden gideyım ben en iyisiii..

hoşgeldin tanger ...cezayirin neresindesin..eee alışacaksın artık ..ben yağmurlu havayı severim ..pencerenin kenarında bir fincan kahve ile yağmuru izlemek güzel olur be

başkentındeyım canım alger de..
alışmak mı kabus gibi ya cuma gunu haftasonu namaz var dıye her yer kapalı butun gün..
ne doğru düzgun alışverişe gidebiliyorsun nebi yer var ark mark cuma gunu eve hapis oluyor insan hava açtı ama heryer kapalı nereye gidecezkı gitsek doğru düzgun bir restoran bile yok açık puffff....
lanet neldi...
her hafta aynı insan eşiyle gezmek istıyor ama nerdee....

hımm zormuş gerçekten ...sen tek takılacaksın ozaman ... ya da eşin izin alacak arada beraber takılacaksınız tatail olmayan günlerde

kaç yıldır ordasın eşin neci orda ..sen çalışmıyorsun sanırım ..nasıl cezayir güzelmi ..fas tunus oralar bana çok cezbedici geliyor nedense ..gitmeyi görmeyi çok isityorum

valla benim öğlene kadar bilg yoktu başka bilg çalıştım acayip yoğundum bugün sen nerdeydin uleynnnnn niye yeni geldin işe

öğlene kadar işteydim 12 de çıktım 1430 da geldim ..yaaa yarın istanbula gidiyoruz inş. eşimin anneannesi vefat etti mevlüdü var ...ctesi gidip pazar döneceğiz ...küçük el valizimiz vardı fermuarı bozuldu ..e yola çıkacağız ..kızılaydan gidip alayım dedim ..kendime de hırka ile tunik aldım ..bir de kemer ..oralarda dolaşırken vakit geçti ...

aaaa canım benim başınız sağolsun toprağı bol mekanı cennet olsun demek bizim şehrimize geliyosunuz heee.....otobüslemi arabaylamı geliceksiniz

bu arada hava yarın nasıl olur bilmem ama serin hava oldukça haberin olsun gerçi sen tedariklisindir ama yinede söliyim dedim...

aaaa canım benim başınız sağolsun toprağı bol mekanı cennet olsun demek bizim şehrimize geliyosunuz heee.....otobüslemi arabaylamı geliceksiniz

sağolasın yaa ..kadıncağız aslında eşimin memleketinde yaşıyor ..geçenlerde hastahaneye kaldırmışlar ..kaynanam ve bir oğlu hariç kimse gitmedi yanına biliyormusun ..85-90 yaşlarında ..kadına kanser deişler ..yapılacak birşey yok son haddede diye eve göndermişler ..evde vefat etti ...eşimin memleketinde cenazesi oldu ama haftaiçi olduğu için gidemedik maalesef ...oğlu da yani eşimin dayısı istanbulda yaşıyor ..o c.tesi mevlüt yapacakmış kendi evinde annesi için.onlarla da aramız çok iidir ..davet ettiler ..biz de cenazesine gidemedik bari mevlüdüne gidelim dedik ...düğünümüze gelmişti kadıncağız ..para bile takmıştı sağolsun ...
arabamız var ..otobüsle gidermiyiz hiç ..arabayı aldık alalı otobüsle hiç gitmedik valla bir yere ...arabanın rahatlığı gibisi varmı hiç

bu arada hava yarın nasıl olur bilmem ama serin hava oldukça haberin olsun gerçi sen tedariklisindir ama yinede söliyim dedim...

yaa işte kızılaya ondan dolayı da gittim .şimdi kalın kabanım var bugün giydim çok aşırı sıcak geldi..ince montum var oda ince geliyor ...şöyle bu havalar için hırkaya ihtiyacım vardı ...kalın hırkaya ..gittim aldım ben de ...kabanımı da götüreceğim ama haftasonu sıcaklık yükselecekmiş ..meteoroloji öyle diyor ..hava ii olursa hırkayı giyerim sadece diyorum ....

sen meteorolojye pek güvenme yinede canım....teyzeye üzüldüm canım ya allah rahmet eylesin...

kalın kabanımı alcğm yanıma zaten ..hırkayıda alacağım duruma göre giyeceğim

umarım güzel olur ya kat kat giyinmekten fenalık geldi yaaaa

ay evet ya bide sabah hastalandım iyice moloz gibiyim heeee))))))))))))))))

geçmiş olsun dikkat et kendine ...istanbulu da özledim hee ..başka bir anlamı var benim için oranın ..orada yaşayamam ama gezmek için harika ..tarih kokan bir şehir ...atalarımızn en büyük eserlerinin olduğu büyük hükümdarların şehri be...KURAN da bile geçiyor düşün artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…