mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tam damarıma bastın he bende istanbuldan başka yerde yapamam benimkiyle günlerdir bunu tartışıyoruz bende izmiri istemiyorum

izmir güzel ama orada da yaşayamam ..tarihe çok düşkün olduğum için tarihi şehirleri seviyorum ben ..baktığımda atalarımın mirasını görmek istiyorum ..ama yaşamak için yorucu bir şehir istanbul ...ankarayı o açıdan seviyorum ben ..büyük şehirdeyim gibi gelmiyor burası bana ..herşeyin yeri belli ..düzenli bir şehir ..ulaşım problemi yok ..trafikte ennnn fazla yarım saat beklersin o da bir vaka olursa yani ...o açılardan ankara çok rahat yaşanabilecek bir şehir ...ama ankarada da insan sıkılıyor bir süre sonra ...istanbulda boğaza çıksan o bile yeter insana ...heryerin avantajı dezavantajı var .

valla bende izmiri sevmiyorum köy gibi geliyo istanbulu seviyorum herşey elimin altında olucak alışmışım kalabalık şehire ben

şimdi öyle de ..evlenince sen de değişrsin ..sorumluluklar artınca insan sakin ortam arıyor ..bekarken güzel de evlenince öyle olmuyor ..

ya izmir köy gibi o anlamda diyorum burdaki gibi alışveriş merkezleri süper marketleri yok fazla deli oluyorum sevmiyorum ben o anlamda sakin yeri

ha orası başka tabi ..ben de o anlamda yapamam ..ama bazen de kafa dinlemek istiyorum ..gelişmik küçük bir sahil kenti olabilir mesela ...

bazen kafa dinlemek için gidilir ama iş yaşamaya gelince yapamam ben benim alıştığım alışkanlıklar var vazgeçemem

ben de senin gibydim bekarken ..ama evlenince değişecek bak görürsün ..her zamnki gibi haklı çıkacağım :)))))))))))

Yok bızım durum cıddı ben ıstesem uzaĞa gıtmeyı Çok ısteyen vardı o zaman gıderdım ....kesınlıkle ıstemıyorum en baŞtan berı bılıyo benım ıstemedıĞımı onun kavgasını yapıyoruz eĞer benı ıstemeye gelıceklerse bunu kabul etmıŞ olmaları lazım yoksa ınada bınıcek ıŞ

e ne olacak o mu istanbula gelecek ..adam ne iş yapacak orda ... ben uzağa gitmeyi demiyorum ..evlenince sorumluluk artınca sakin bir yer arayacaksın ..onu diyorum ..

gelicek bakıcak iş istanbuldan iktisat mezunu bulur bir şekilde.....

belediyedeki işi daimi değilmi peki ..geçicimi ...öyle deme ama sen de amma gaddrrmışsın ..çocukda ii sabır var ...

ya gaddarlıkla alakası yok robotçum sonuçta ben baştan beri sölüyorum izmiri istemiyorum diye gelir burdan da bulur...bu konuda uyuz oluyorum annesi kendi kafasına göre plan yapıyo yazın tartıştık bu konuda....dedim yok yapamam aaaaa olurmu öle diyo eltim aldı kocasını almanyaya gitti kimse ona bişiy demiyo ancak bana ötüyolar öttürtmemmmm

anladım da çok ötüyorsun ama bak ileride başına iş açar bu durumlar ..ben senden beterdim ..düğünde bile milleti paylamıştım ...ama evlenince zor oluyor işte ..daha sağduyulu olman lazım

ya ne alaka robot çok falan ötmüyorum sen karşı tarafın davranışlarını bir görsen ya yaşıcak olan evlenecek olan benim benim annem karışmıyo ama maşallah kaynana karışıyo kendi büyük oğluna bişiy dememiş almanyaya giderken bunun acısını ben çekemem sonuçta benim kararım var yani saygı bekliyorum sadece bide ilk demiyorumki baştan ben dedim ona bak benim düşüncem bu ona göre.....ailenede söyle bilsinler dedim ama o da her seferinde erteledi kendi sorunu

anladım da demek istediğim şu ..herşeye bekarkenki gibi bakma ..evlenince herşey çok değişecek ..adımlarını ona göre at ...erkekler evlenince değişiyorlar ...

ay ne bilim kavga edip duruyoruz iyice kafam bom.....ok oldu yaaa offff

herkes bizim gibi değil zuzu ..ben sana sadece tavsiye veriyorum ..dinleyip dinlememk senin elinde ...ama şimdi lafın geçiyor ama ileride hiçbir dediğini yaptıramayabilirsin ..ve de nasılsa evlendik diye bu tavırlarını içinde biriktirip sana geri dönebilir bunlar onu demek istiyorum ...bir şeyler yapıyorsan da bağırarak çağırarak değil alttan allttan yap anlıyormusun ,çaktırmadan güzellikle ...oyunu akıllı oyna diyorum sana ...bağırıp çağırırsan hepsinin hanene yazacak evlenince de hesabını soracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…