mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet doğru söylüyorsun sinirime yeniliyorum işte yaaa offff

ben de evlenmeden önce senden beterdim neler yaptım neler ..adamı ölmekten beter ettim ..evlendik baktım öyle bağırıp çağırmayla olmuyor ..hem sevdiğin insanı da üzüyorsun yıpratıyorsun yıpranıyorsunuz ..baktımki bu iş güzellikle oluyor ..bi noktasını bulacaksın ..herşeyi bi anına denk getirip yaptıracaksın ..işte ozamn her dediğini yapıyorlar ..ama erkekler en çok dırdır eden akdından enfret ediyor bunu anladım ...kendinden soğutma adamı ...herkes sansınki evde onun sözü geçer ..ama geri planda her zaman senin sözün geçsin anladınmı ..ben mesela başkasının yanında hep bizim evde eşimin sözü geçer o nerde o olur derim ...bizimki bayılıyo tabi ..ama öyle değil tabi ..erkeklerin gururnu okşarsan istediğini alırsın

orası öyle ama bu başka yaşayacağımız yer karar aşamasında buna deli oluyorum iyi kabul edip izmire yerleşeyim olcak işmi yaaaaaofffffffffffff

bence izmir de olmasın ikiniz başbaşa yaşayın farklı bir yerde :)))) ailelere yakın olmayın derim ben sana ..sorun olur ..benden söylemesi

geldım kızlar..

robotcum başınız sağolsun allah gerıde kalanlara sabır versın..
mekanı cennet olsun..

ya zaten köy gibi bir yer in cin top oynuyo tamam gezmek için güzel izmir ama yaşamak için hayatta yapamam ay bütün sinirim tepemde birde hastayım yaaa hiç bişiy çekemiyorum valla baya sorunlar olcak hissediyorummmm

kızlar eşim benım burda bir türk firmasında idari ve mali işler müdürü..

size bişey soracağım.
eşim türkiyeye gitmemin onun için yi olacagını söledı oda burdakı işlerını halledip en geç mayısın 5 de gelicemdiyor.burdada sıkıntılar olmaya başladı.bende sıkıldım hem bıraz değişiklik olur.bir yandan gitmek istiyorum bir yandan kalmak ıstıyorum sizce ne yapayım..
hem gitmeden eşim burda izin alıcak gezicez ayrıca kendı evımıze tasınmasak bile yenı bir eve geçeceğiz.eşya falan bakacağım.oğlum sünnet olacak bunları biraz halledersem eşim geldiğindede gezeriz dıyor yanı en fazla 1 ay boş kalabılır sonra yıne işe başlar mecburen...
ne yapayın sizce..

naptın ne ettin anlat bakem....ne zaman geldin

hayırdır keyifsiz gibigeldin bana robotçum

..işe daha yeni geldim sayılır ...öyle yorulmuşuzki sabah uyanmak için on kere deneme yaptık uyanamadık ....yataktan kalkasımız gelmedi valla ...insan uyuyunca yorgunluğunun farkına varıyor ...daha şu saatte aklım evde ..akşam olsa da gidip uyusam diyorum ...
gelelim haftasonuna

istanbula bir daha arabayla gitmemeye yemin ettim ..sinirlerim altüst oldu ..ne biçim bir şehir yaaa..hiçbir yerde doğru düzgün tabela yok ..kafayı yedik resmen yaaa..
bi arkadaşla gitmiştik istanbula ...mecidiyeköyde buluşacaktık ...bizim bulunduğumuz yere yakındı aslında ...çevreyolunu takip et bulursun dediler ...iki kere beyazıta gittik döndük ama bir tane mecidiyeköy tabelası yok ..on kişiye sormuşuzdur ..biri oraya biri buraya yönlendiriyor ..beyazıtta bir de trafiğe takıldıkmı ölüm gibiydi yaaa ...tam 2,5 saat istanbulda dolaştık iimi ...ağlayasımız geldi resmen yaa...
belediye başkanı ne nane yiyor anlamdım ..ilk önce doğru düzgün table koysa çok ii olacak ...
anayolda ilerliyoruz ...mecidiyeköy kavşağı varmış ..orayı kaç kere geçmişiz ...ama ana yolda tabela yok ..akıllılar tabelayı anayoldan taaa 300 metre ileriye koymuşlar ...e insanlar anayoldan o tabelayı görüp nasıl o yola girecek acaba düşünmemişler ..böyle salaklık hangi memlekette varya.aaaa... en sonunda bulduk ama hem sinirlerimiz alt üst oldu ..hem 2,5 saat zaman kaybına uğradık ..rezil olduk yani ...normalde akşam 6 da ankarada olacaktık ama ankaraya geldiğimizde saat 1030 du ...boluda sise yakalndık göz gözü görmüyr filan ...
sağ salim çok şükür geldik ama dünki sinir bana bir ay yeter artık

istanbulmuş ..yemişim istanbulunu be..insanı hasta eder o şehir yaaa ...arabayla bir yere gidemiyorsun ..otobüsle zalim ölüm ....ankaramın gözünü seveyim ben be...heryere anında ulaş ...hayatta istanbulda yaşayamam ben ...bir günde bir sene yaşlandım be

onun dışında güzeldi istanbul ...bir değişiklik oldu işte bizim için...bir türk kahvesi içeyim de kendime geleyim bari yoksa yorgunluktan yığılacağım şuraya valla

ama en güzeli sapancada çok büyük bir yörük çadırında yemek yedik ..onun tadını asla unutamam ..içerisi otantik yemekler harika ...e bir de gölün kenarı ....çok dinlendiriciydi ..

m.köy benim bulunduğum yer şurası:)))))))))istanbulun trafiği meşhur sen alışmışsın ankaraya düzene burası tabiki garibine gider biz alışmışız artıkk:))))))))))bende şu an türk kahvesi içiyom hafta sonu benimde yoğun geçti ikeaya gittik kendimi kaybettim yaaaaa.....mevlüd nasıl geçti peki canım

bırak yaa..istanbulda hayatta yaşamam ben ..boşver almayayım ..en güzeli ankara be...
mevlüt de ii idi ..gittik geldik işte bir değişiklik oldu ...ha bir de ortaköyde kumpir yedik :))
ama kumpirini hiç beğenmedim ..
ankarada süper yapıyorlar ...
ikea güzel ..mobilyalar filan hoş ..değişik tasarımlar var ...
ben de öğlene çıkacağım ...gelince konuşuruz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…