yaptıklarımı anlatıyorum :)))
gezdik tozduk yedik içtik ..herşey güzeldi ..tur grubu uyumlu idi ...çok yorulduk ama güzel oldu ...
önce abanta gittik ..abant gölü güzel ama etrafı berbat ...hiç geliştirmemişler ..bu kadar gidilen bir yer olmasına rağmen yatırım sıfır ..göl etrafı resmen rezil ...oturmaya bile bir bank yok doğru dürüst..yolları deseniz çok bozuk ..gölün içinde yürüyemiyorsunuz çünkü aynı yolu araçlar da kullanıyor ve yürürken yol bozuk olduğundan üstünüz başınız araçların tozuyla doluyor ...abantı çok gelişmemiş ve mahrum bırakılmış gördüm ..çok farklı bir abant bekliyordum beklediğim abantı bulamadım ..etrafındaki otellerin geceliği 150 den başlıyor ama o paray ıverip de gitmeye değmez ..çünkü otellerin hiçbir özelliği yok ..yerleri ii değil ..sıradanlar yani..o paraya değmez ...bir de o parayı verip abantta da pek bir şey yapamazsınız ..
sünnet gölüne gelince çok güzel doğal bir göl ..abanta göre çok daha iiçevre düzeni var ..yeri çok sakin ..hoş bir yer ...ama abant ve çevresinde yollar çok bozuk ..arabayla gidemezmişim onu anladım ..gitsek kalacak yer bulamazdık ..en iisi turla gitmekmiş ..
mudurnu göynük tarafları tamamen tarih kokuyor ..ama sadece göynük gelişmiş yatırım yapılmış bir yer ...diğerlerine yatırm sıfır köhne kalmış ...ama tarihi dokusu insanı çok etkiliyor ...
konaklar filan çok hoş ...ev yerine konak mı alsam diye bile düşündüm yani ..o derece etkiledi beni
otelimiz çok güzeldi ..yemekler açık büfeydi ..tam ormanın arasında bir oteldi .o civardaki bence en ii otel ..arkasında küçük bir gölet vardı ...içeride şömine vardı..akşam yemeğinde canlı müzik vardı ..yemekten sonra da canlı müzik devam etti ..tüm düğün havalarını çaldılar ...herkes oynadı eğlendi ...çok ii idi yani hizmet ..bir de otele girerken davullu zurnalı karşılandık ..yöresel kıyafetler içerisinde yöre halkı yöre oyununu oynadı ...çok güzeldi..götnükün insanı bir numara yaaa..o kadar sıcaklardı ki anlatamam ..yöresel şiveleri kıyafetleri misafirperverlikleri çok hoştu ...gerçekten ilçelerini tanıtmaya büyük bir özen gösterdikleri belli ve hizmet süper ...
ormanın içinde bir otelde uyanıp orman kokusunu almak harika idi ..çok ii geldi ...
çok dolaştık çok yorulduk ama değdi ..bir çok yer gördük ..farklı insanlarla tanıştık ...
şuanda yorgunluktan ayakata duracak halim yok ama iiki gitmişiz diyorum
aklıma gelenler bunlar ..