mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pşlpşlöpşğ.ilç

Son düzenleme:
saol umucum şimdi aklımdan geçiyodun valla özledim neler yaptın anlat bir ara msj atta resimde koy

yorgunluğum geçmedi daha ondan sanırım ..dün akşam da erken uyudum fazla uykudan da olabilir ..yarın zaten eşimle hastahanedeyiz izin alacağım ..eşim perşembe ameliyat olacak inş... bugün sabredeyim de yarın nasılsa izin alacağım ..süt içiyorum biraz iigelir belki ...

bende dün erken yattım 10 da uyudum....geçmiş olsun eşin neden ameliyat olucak

geçmiş olsun..ben sana dr gittiğimi söyledimmi geçen hafta

kadın ilk önce ultrasona soktu dedi sıkışman lazım dedi bol bol su iç karnım aç gitmişim zaten bir saat bekledim su içtim sıkışmadım zaten su içmeyi sevmem kız dedi eve git sıkışırsan gelirsin zaten yazkın taaa akşam sekizde gittim....dr dedi rahmin herşeyin güzel hafif bir kist var ama önemli değil dedi kesilmem içinde genetik de olabilir stresde olabilir dedi hastalığımın 3 .günü test yapıcak hormonlarıma bakıcak umarım bişiy olmaz çünkü ailede erken kesilen var...bide burda bir elemanım benimle aynı yaşta kız senelerdir menepozdaymış onu duyunca hepten morelim bozuldu

hımm ..geçmiş olsun ..testi yaptır bakalım ne çıkacak ..şimdiden kötü düşünme ..bunda da vardır bir hayır ...hemen evlenip çocuk yaparsın sen de fenamı kesilmeden ...

ya ister istemez morelim bozuluyo menapoz yaşına bakarmısın yaaa töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…