mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım sen konuşmucaksın sanırım bende soğuk havayı dağıtmaya çalışıyorum ama görüyorumki çaba sadece benden geliyo tamam bir daha girmem topicine

tehditler başlamış anlaşılan ...aferin işte öyle soğuk havayı dağıtmaya çalış ..alış şimdiden...hayret ettim doğrusu bu hava dağıtma olayına ..adam olacaksın sen :))))))))))

aman sen soğuk havayı dağıtmak için çaba harcama incilerin dökülür robot adam olmama gerek yok zaten ben adam gibi adamım ok........

adam gibi adamsın öylemi :roflol: bak bunu bilmiyordum tercih meselesi tabi :roflol:

robot şaka yaptığını sanıyosun ama hiçte öyle değil dalgamı geçiyosun sen ne deemek adamsın öylemi bayanım ama adam gibi dememden kastımı anladın sen

anladım adam gibi adamım dediğimde ne kastettiğini anladım merak etme zekiyim

zekiymiş pehhhhh ...sen öyle san :))))) hala anlamamışsın ..neyse anlamasan da olur :))

anladım robot insana aptal muamelesi yapma anladınmı ne kastettiğini anladım ama öyle yazınca uyuz oldum..........dünyada tek zeki sen değilsin

bence sen benim neye kızdığımı hala anlamadın ama asıl sen anlasanda olur :)))))))

benim anlama kabiliyetim yok zaten boşver sürekli papağan gibi ben zekiyim diyecek değilim ayrıca :))))

papağan gibi kimse zekiyim diye tekrarlamaz ......ama sen bas bağırıyon mailinden belli oluyo kimin çok tekrarladığı:))))))))))))))))) zekiliğini sorgulamak ne sana ne bana düşer ok

bu arada evet bazen anlama kabiliyetin yok oluyo anlamıyosun:))))))))))

ben herşeyin farkındayım merak etme sen kafanı yorma ..benim kafam her daim saat gibidir... sen bence bir yüzünü yıka da kendine gel çünkü anlama kabileyini kaybetmek üzresin :))))))

benim ilk işim kalkınca yüzümü yıkamak oluyo ama anlaşılan sen yıkmadın kahve alsana ayılırsın:))))))))))))))))

duşa girdim sabah o yüzden yüzüm gayet yıkanmış ..kahvaltıda da kahvemi içtim geldim ...en iisi sen bi duşa gir akşam sıcak sıcak ...

yeni girdim canım almayayım ama anlaşılan kahve yaramamış sert kahve iç:))))))))saat gibiymiş pu ha haaaaaaaaaaa

sen daha bekarsın yavaş yavaş öğreneceksin saat işlerini ..o yüzden dalma bu işlere ...evlenince anlarsın :)))))))))) o yüzden senin benden daha saat gibi işlemen mümkün değil :))))))))))))))))))))

doğru sen evlisin ben bekarım:)))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…