mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yoo ne biliyim ben bekarken çok rahat olduğum için evlilik sorumluluk işi
şimdi bi kişinin sorumluluğu bi evin sorumluluğu da sende olunca zor oluyo
bekarlık sultanlık diyelim miiiiii

yooo ben çok memnunum herzaman iiki evlenmişim diyorum

yarın kuzenler yemeğe gelecek
menüm nasıl sizcee
mercimek çorbası-pirinç pilavı-garnitürlü tavuk fırında-sini köfte-zeytin yağlı taze fasulye-havuç salatası-
kıvırcık salata-tatlı yapmıcam birinin doğum günü pasta getircekler eşim yapma tatlı dedi bende tuzlu kurabiye yapcam

eee o kadar olacak ...mutlu huzurlu isen onlar da tuzu biberidir .. herşeyin ayrı güzelliği vardır emin ol ....zor tabi ..evde oturana zor ki çalışanı düşün bir de ...

evet sana katılyıorum onu bende dün düşündüm robot 5 sene tek yaşamış o daha dayanıklı ama ben de senin gibi evlensemde ağlıcam bi müddet çok bağlıyım aileme bilmiyorum ben ne yapıcam

eee o kadar olacak ...mutlu huzurlu isen onlar da tuzu biberidir .. herşeyin ayrı güzelliği vardır emin ol ....zor tabi ..evde oturana zor ki çalışanı düşün bir de ...

eşim şuan bende çok memnun yemeklerimden temizliğimden herşeyden
diyorum ki evde olduğum için herşey böyle düzenli çalıştığımda böyle bekleme diyorum
çalıştığımda bu kadar olamam zaten

evet sana katılyıorum onu bende dün düşündüm robot 5 sene tek yaşamış o daha dayanıklı ama ben de senin gibi evlensemde ağlıcam bi müddet çok bağlıyım aileme bilmiyorum ben ne yapıcam

tek başıma yaşadım ama tek başına yaşamak aileye bağlı olmamak anlamına gelmiyor ...benim babam 5 yıldır çok ağır hastalıklar geçirdi ...ben sürekli izin alıp ailemin yanına gidiyordum ..bakanlıkta özel kalem iken 1,5 ay işe gitmedim ben ..sağolsun genel müdür yardımcım idare etti beni yıllık iznim olmamasına rağmen ..sonra yine 40 gün rapor aldım gittim ..benden çok ailesine bağlı olan başka biri yoktur...bizim ailede herşey bana sorulur benden okey çıkmayınca yapılmaz ..4 kardeşiz ama babama ben de başka birşey deme ...aileye bağlılıkla alakalı değil aslında bu durum ..olaya bakış açısı ile alakalı biraz... kasmayın kendinizi oluruna bırakın herşeyi ...ozaman daha kolay olur

bide ben kalabalık aileden geldim
burada tekim kimseyi tanımıyorum herkes yabancı kayınvalidemde uzak bana o yüzden çok zorlandım şimdi bi kaç kişiyle slm laşıyorm yeni yenii

evet çalışırken çok zor ..öyle evdeki gibi herşey düzenli olmuyor ..sabah nasıl çıktığını bile bilmiyorsun ..eşim benden sonra çıkıyor ..kahvaltı sofrasını o toplar mesela ...çalışan kadının işi zor ..ama ben sana evde sıkılırsın demiştim ...

iyi kocan memnun sen den kız yuppi:))))))))

ya evde olduğumdan değil
eve alışamadım mahalleye alışamadım ondan oldu birazsa
yanlızlıkdan sıkıldım evde oturmak dan değil aslında çünkü hep bi işim çıkıyo
oturmuyorum öyle kös kös
kimse olmadığından
düşünüyorum bişey olsa kimseyi tanımıyorm kim gelecek şimdi yanıma diye
sanki beni ıssız biyere koymuş yanımda kimse yokmuş gibi hissediyodum ilk zamanlar
ee menüme bişey demediniz yaaaa

ne menüsü

iyi kocan memnun sen den kız yuppi:))))))))

memnun canım herkese diyo
ama ben ondan değilim sürekli evde çalışıyo çok sıkılıyorm o yüzden gündüz zaten patlıyorum akşamda o öyle yapınca çıldırıyorum her akşam çalışıyo ya laptab kucağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…