slm umu hoşgeldin naber ..hemen kaçma bak ...
sen anlat bakayım ne var ne yok nasıl gidiyor evlilik ..güzelmi ? evdemisin çalışacakmısın anlat biraz
ağlama çocukmusun sen ..dershane ne dershanesi ..kpssye filanmı hazırlanacaksın yoksa ...evde neler yapıyorsun tüm gün peki anlat bakayım
yok daha bende bebiş ..ben de ne yapayım işte gözlerimden laserle ameliyt oldum ..artık korunmayı bırakmaya karar verdim ..geçenlerde bir hafta adetim gecikti. .korunmamıza rağmen acaba kaza olabilirmi dedik ama yokmuş :))) sen hap mı kullanıyorsun
aa geçmiş olsun canm
yok ben korunmuyorum eşim hallediyo o işi
bsağolasın ...gözlük kullanıyordum gözlükten kurtuldum ameliyat sayılmaz da adendime ı ameliyat işte ....resimlerini maile atsana demiştim çok merak ediyorum şu resimleri ...resimleri paintten küçültebilirsin yada dene diyeceğim ama yapamazsın belki :)) sana verdiğim maile at da bakayım ..ev resimlerini de yükleyecektin
kız burdayım umu allahım ben görünmezmiyim neyim bugün:) kimse görmüyo bunalıma girdim hee:)
evet bence de :))))) ama sen hep bunalımsın zaten ki :)))kız burdayım umu allahım ben görünmezmiyim neyim bugün:) kimse görmüyo bunalıma girdim hee:)
b
ya bu ablamın laptabı ben bunu kullanamıyrum bana alcak eşim o zaman hallederim ya şimdi boşver resimleri
zuzu ne alemde o ne ediyo
evet bence de :))))) ama sen hep bunalımsın zaten ki :)))
yaaa kaç zamandır yok yükleyemem diyorsun kızıyorum ama heee ..bi becer de biz de görelim artık şu resimleri yaaa....
tamam bu son olsun ama bir dahakine resimlerle gel ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?