mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın ..hey heylerimiz üstümüzde anlaşılan ..neyse olağan bir durum bu :))))

sen anlat bakayım ne var ne yok nasıl gidiyor evlilik ..güzelmi ? evdemisin çalışacakmısın anlat biraz

resimleri küçültmen lazım evet sen bana maille atsana şu resimleri merak ettim yaaaaww ...

sen anlat bakayım ne var ne yok nasıl gidiyor evlilik ..güzelmi ? evdemisin çalışacakmısın anlat biraz

iyi gidiyo evdeyim şimdilik çalışıcam ama şimdi değil biraz zaman var dersane işim felan onları halletmem gerekiyo
evdeyim şimdilik canım çok sıkılıyo alışamadım hala ağlayarak geçiyo günlerim valla

ağlama çocukmusun sen ..dershane ne dershanesi ..kpssye filanmı hazırlanacaksın yoksa ...evde neler yapıyorsun tüm gün peki anlat bakayım

ağlama çocukmusun sen ..dershane ne dershanesi ..kpssye filanmı hazırlanacaksın yoksa ...evde neler yapıyorsun tüm gün peki anlat bakayım

smmm için gidicem kasım sınavı için temmuzda felan başlar herhalde
valla sabah kalkıyorum sabah dediğim 11 felan oluyo eşimi yolcu etmek için kalkıyorm sonra uyumam zaman alıyo sonrada geç kalkıyorum uyumuyorum yatakdan kendimi kaldırımıyorum temizlik yapıyorum yemek felan derken eşim 6 da geliyo zaten öyle geçiyo günlerim sen neler yapıyosun varmı bebiş

yok daha bende bebiş ..ben de ne yapayım işte gözlerimden laserle ameliyt oldum ..artık korunmayı bırakmaya karar verdim ..geçenlerde bir hafta adetim gecikti. .korunmamıza rağmen acaba kaza olabilirmi dedik ama yokmuş :))) sen hap mı kullanıyorsun

aa geçmiş olsun canm
yok ben korunmuyorum eşim hallediyo o işi

aa geçmiş olsun canm
yok ben korunmuyorum eşim hallediyo o işi

sağolasın ...gözlük kullanıyordum gözlükten kurtuldum ameliyat sayılmaz da adı ameliyat işte ....resimlerini maile atsana demiştim çok merak ediyorum şu resimleri ...resimleri paintten küçültebilirsin yada dene diyeceğim ama yapamazsın belki :)) sana verdiğim maile at da bakayım ..ev resimlerini de yükleyecektin

umu hoşgeldin kız napıyon bugün aklımdan geçiyodun heee nasıl gidiyo evlilik canım yaaa memnunmusun

b
ya bu ablamın laptabı ben bunu kullanamıyrum bana alcak eşim o zaman hallederim ya şimdi boşver resimleri
zuzu ne alemde o ne ediyo

kız burdayım umu allahım ben görünmezmiyim neyim bugün:) kimse görmüyo bunalıma girdim hee:)

yukarıyı okusana kız delü karu hoşgeldin umu napıyon nasıl gidiyo evlilik yazdım yukarılara bak:)

kız burdayım umu allahım ben görünmezmiyim neyim bugün:) kimse görmüyo bunalıma girdim hee:)
evet bence de :))))) ama sen hep bunalımsın zaten ki :)))
b
ya bu ablamın laptabı ben bunu kullanamıyrum bana alcak eşim o zaman hallederim ya şimdi boşver resimleri
zuzu ne alemde o ne ediyo

yaaa kaç zamandır yok yükleyemem diyorsun kızıyorum ama heee ..bi becer de biz de görelim artık şu resimleri yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…