mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ne alakası var seninleykende konuşuyorum ben seni paylaşamıyorum ya sinirim ondan:)

kocanı da kıskançlıktan öldürürsün sen heee ...adamın vay haline ...e şimdi sen herifi işteki bayan arkadaşlarından da kıskanırsın

yok be ne alakası var ben seni kıskanıyorum paylaşamıyorum:)))))))))

bir tuhaf geliyor bana daha güzel bir şey bul ...yeni resmin yokmu bu arada ..eklesene zilloş ..melihle resmin yokmu hiçç..görelim enişteyi ..not vereceğim de :))

görün ya resmini hafıza kaybına uğradın sanırım başka resim yok akşam başka eklerim sana iyi muhabbetler

görün ya resmini hafıza kaybına uğradın sanırım başka resim yok akşam başka eklerim sana iyi muhabbetler

gördüm de bir tane gördüm resim ..daha gneiş kapsamlı resim istiyorum ...sana ii muhabbetler ne demek kıskanç şeyyy :)))

aman be abartma sende ......sen bana diceğine kendine bak bebiş yapmaya karar verenler topiğine dalıpta cvp vermeyen bendim sanki o günleri ne çabuk unuttun robot hanım

topicle hiç alakası yok ..o mevzuyu açma yeniden ...orda başka bir mevzu olmuştu ...

günaydın zuzu ..bu avatar ne lan böyle ...en güzel avatarın ilk başlarda koymuşrun bir resmini uzun saçlı böyle cadı cadı bakıyordun :)) çok hoştu o resim onu koysana ..herşeyin de benden kopye heee :)) ben gözlerimi koyuyorumya bu da illa gözlerini koyuyor hey ALLAH ım insan bu kadarmı taklitçi olur :))) hastahane işin ne oldu bakayım nasıl durumlar ...

zuzummmmmmm (mmmmmm dedim bak ona göre ) günaydın çok geçmiş olsun ...derdinden verem olacağım yakında heee... ne hassasmışsın ulennn ...sen anlattıkça benim tansiyonum düşüyor burda heee üzüntüden .senağlama sakin ol biraz ...bu hastahane olayını kafana takarsan iice psikolojin bozulur ..o yüzden rahat olmaya çalış ...ne kadar rahat olursan o kadar az etkiyle atlatırsınŞeniz
gel sana aşağıya şarkı sözü yazdım oku da kendine gel biraz ...o kadar zaman sonra bunları yazıyrum anla yani niyetimi

Seni pamuklara sarmalar sararım
Ne bedel isterim ne hesap sorarım
Ne sitemle güzel kalbini yorarım
Sakınma tatlı dillerini

kopya değil ve hayatımda taklitçilik asla yapmamışımdır tarzım değil genelde taklit edilirim özel hayatımda,,,, bu fotolar benim 5 senelik fotolarım canım ben gözlerimi çok beğendiğim için ve en çok gözlerimi beğendikleri için hep resim çekilirim... benim bir sürü böyle gözlü resmim var

Son düzenleme:

görünen köy kılavuz istemez ...kaydirigubbakcemile3 eskiden avatarların farklıydı ..ne zamanki benimle tanıştın potansiyel kaprsler geldi göz avatarları geldi ....niye göz resmi koydun demedimki açıklama yapmana gerek yok ..gözlerini beğendiklerini biliyorum bu milyonuncu söylemen de kaydirigubbakcemile3 benim dgözlerimle ilgili birşey söylememe gerek yok görünen köy kılavuz istemiyor sırnaşık şey

senin gördüğünden önce benim bu siteye ilk üye olduğumda yine aynı resim vardı sonra hep değiştirdim sıkılıyorum değiştiriyorum sana denk gelmiş kimsenin taklitini yapmaya ihtiyacım yok allah şükür:)

potansiyel kaprisi ben bilerek yapmıştım sana şirinlik yapayım dedim ama bunu taklitçilik olarak algılamana üzüldüm iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…