olacak bir şey yok ..her zaman o alttan alıyor diyorsun bir kere de sen inadını kır ..eğer onu seviyorsan aşkta gurur olmaz ...seviyorsan kaybetmek istemiyorsan ara ..mesaj at ...yarın iice aranız soğur gerçekten biterse çok üzülürsün benden söylemesi ..biri gider biri gelir gibi düşünüyor insan bazen ama cıkk ...sevgi çok zor bulunan bir şey bu devirde ...sana on bin kere kıymetini bil dedim dinlemedin
bence de senin terapiye ihtiyacın var ...dengesizsin kızma ama ..çelişkilerin var kendi içinde ..bu şekilde karşındaki insanı da üzmeye hakkın var mı söyler misin ..beni suçluyorsun diyeceksin şimdi ama gerçek bu ...
bak yaaa ..hem yorum yap diyorsun yapınca da kızıyorsun ..başlarım misafirlere ..ne var okusalar ne olacak sanki ..çok takılıyorsan sen de bana ağzına geleni söyle ödeşelim...nasıl konuşacağız burda peki ozaman şifreli konuşalım bari :))))
ben ödeşmek için sana böle laflar sölemem ödeşmek falan işim olmaz canın sağol olsun robot dengezisde oldum terapiyede ihtiyacım oldu dökül dökül iyice bok gibi hissetmeye başladım kendimi saol ya
ben iyilikten anlıyorum robot merak etme ama böle karşında öffflü pöööffflü konuşma ya burda konuşuyoruz ama senin şu öööööfff diye cvp ların hoşuma gitmiyo iii akşamlar
sus be deli etme beni sabah sabah :) zaten donuma kadar su oldum çoraplarım ayakkabım her tarafım su ya istanbulun durumu berbat şu an bir sürü eleman gelemedi evini su basmış ambulanslar yolda ilerlemyemiyo allahım bu nasıl bir güne başlamaktı yaa
geçmiş olsun ..sanki ankara farksız mı ..burayı sular seller götürmese de hanzo şoförlerimiz var çok şükür ıslatmak nasıl oluyormuş gayet güzel öğretiyorlar
akşam eve gittim migrenim tuttu gider gitmez uyudum tosunumu da çektim yatağa sızmışız beraber
7 de uyuduk bir uyandık ki saat 10 bir yarım saat tvye baktık sonra yine sızmışız iimi
bir de tvye baktıktan sonra ben yatak odasına geçtim tosunum salondaydı ..hava sıcak diye boxer ve atletle uyumuşum ..yorgan vardı üzerimde ama sabaha buz kütlesi şeklinde uyandım iimi ...donmuşum ki ne donma sabah yataktan zor kaldırdım kendimi ..
tosnum da salonda sızmış o da orda donmuş kalmış üzerine bir şey almadan
donuşuk olduk ailecek
sabah sersem gibi kalktım kahvaltı filan çıktım evden ..servisi kaçırdım ..neyse bindim dolmuşa ..herşey ii güzel ...dolmuşta kum torbası gibi bir bayan..aman ALLAH kimseye öyle kilo vermesin ..neyse ayakta duruyor..arkamdaki yer boşaldı oraya geçecek ...geçeyim derken o iri kollarını ve dirseğini suratıma geçirmez mi ? direk gözüme bir indirdi ..hey ALLAHım öleceğim filan sandım resmen ALLAH tan gözümde güneş gözlüğü vardı yoksa o vuruş beni ALLAH muhafaza kör ederdi hee ben de hemen gözümü kırpıştırıyorum gözümde hasar var mı diye iimi laser oldumya tedirgin oldum o yumruğu dirseği yiyince
kadın bir de demesin mi : ay çok afedersiniz sizi göremedim
güler misin ağlar mısın ben görülmeyecek biri miyim hey ALLAHım
neyse güneş gözlüğü sayesinde ucuz atlattım bu sabahı ..Akşama ALLAH KERıM