ya tamam bak o konuda haklısın ama ben hastalık konusunda zaten yeterince gerginim c.tesi dudağım şişti bütün gün öle dolandım sonra hastaneye gittim kalçadan iki yandan iğne yaptılar popişime canım çok yandı her tarafım harita gibi oldu döktü diyorum ki üzerime gelme canım rahat değil diyorum hala bilet bilet diyo ya nasıl çıldırmıyım ben yaaa
özlemiştir seni belki,bir de gelmeni çok istiyordur seni ailesine akrabalarına gösterecektir heyecanlıdır o yüzden .. ya herneyse işte ama bu kadar gerilmene gerek yok hele ayrılmak filan abartmışsın
ya tamam da insanın bi dayanma noktası var beni dinlemiyo hiç ben anya diyorum o konya diyo ya ama bir hafta gerdi beni ya olmuyo bile falan dedim oda son sözün bumu son sözün bumu diyince bende evet dedinm
seninle yaşadığım her anın her dk nın mutluluğunu hazzını her zaman yüreğimde yaşıcam.seni bana bir lutüf olarak veren allah hep böle düşündüm geride alıcakmış meğer çok fazlda yazıp kafanı şişirmek istemiyorum.kendine dikkat et mutlu olmanı istiyorum seni ne kadar sevdiğimi biliyosun ama sana saygı duymaktan başka elimden bişiy gelmiyo