mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yemek yedim geldim...bitirdim demekle bitiriliyor mu sanki ..barışırsınız merak etme ..anlaşılan bitirdiğin için pek de mutlu değilsin...öyle durduk yere bitirdim olurmu hayret bir şeysin sen yaaa

bitti işte son sözün bu mu dedi bende evet dedim ondan sonrada tlf duvara fırlattım paramparça oldu

amaaaaannn ..bir şey olmaz merak etme ...ben de ciddi bir mevuz var sandım ..öyle hemen bitti demekle telefon fırlatmakla bitmez bu işler ...ama melih bıktıysa senin kaprislerinden onu bilemem :))

robot ben bitirdim diyorum kapris olayı değil anladınmı onun hatası ve kendiside kabul etti ablası aradı o hatalı falan dedi tekrar düşünün dedi eminmisin dedi bende evet dedim....benim kapris olayım değil robot sabahtan akşama kadar kapris yapan birisi değilim ok

ya bir gün olsun suçlamaktan vazgeç beni cidden morelim bozul sen hala beni suçlayıcı laflar ediyosun bari bugün yapma yaa

ya tamam suçlamıyorum sen şu olayı anlat ..seni suçladığım tek bir mevzu var onun dışında suçlamıyorum ...

tamam anlıyorum ben demiyorum benim hatalarım yok diye robot ama ben sürekli kapris yapan birisi değilimki ama ben sürekli kapris yapıyorum sürekli ben hatalıyım benim iyi yanlarımda var robot kötü yanlarımı anlatıyorum diye kötü olmuyorum yada çekilmeyen biri haline gelmiyorum karşı tarafta çekilmez olabiliyo sadece bunu bilmeni rica ediyprum

yaa biliyorum uzatmasana şimdi de bana sarmaya başladın heee :) adam gibi anlat şu mevzuyu

yemek yemeye gidiyorum nasıl yiceksem ilaç içmesem yiyesim yok ama çıkıyorum ben gelirim sonra görüşürüz

ya şimdi hani haftaya düğün varya ben dedimki haftalar önce cumadan gelemem c.tesi çalışıyorum izin almaya çalışıcam ama alamasam iş çıkışı atlar gelirim dedim sanki ben böle hiç konuşmamışım gibi bana dyoki cumadan gel ne zaman sölicen falan 3-4 günn önce tekrar izah ettim dedim ki bak aşkım ben kafama göre izin alamam işler yoğun bütün şartlarımı zorluucam ama olmadı c.tesi öğlen gelirim dedim hala diyoki ya bilet kalmaz sa falan filan ben yine sabırla dedim ya o kadar firma var nasıl biter falandedim hala ya bilet kalmassa falan diyince bende film koptu bir hafta sabır ettim sonra bu seferde tamam izin alma sorun yaşama falan dedim iş çıkışı gelirsin dedi cuma gecesinden bilet bakarız c.tesi kaçta çıkıcan onu hesap ederiz bilet alırız konu kapandı dedi bende dedim sen benim adıma nasıl karar verirsin ben sana tut ki c.tesi 2 de çıkıyorum derimde 3 de çıkarım 4 de çıkarım o yüzden dur bekleyelim önümüzde bir hafta var diyorum hala trip atıyo film attı avazımın çıkıtığı kadar bapırdım bilet biterse ne yapayım o zaman söle dedim bana diyo sen zaten gelmeyi istemiyosun gelme dedi bende iyi gelmiyorum dedim kapattım bir sürü uyuz msj atmış bu swfer aradım meşgule bastı tekrar aradım ablası çıktı ağlamaya başladım bir yandanda bağırdım ablasıda sakin ol falan dedi beni ablasıyla boşyere yüz göz etti ya annem üzüldü ben hüngür hüngür ağlıyorum elim ayağım boşaldı bütün apt beni dinledi tlf aldım fırlattım sonunda sonra gece msj atmış işte hatalıyım senin bir haftadır gerdim ama bilet kalmaz diye korktum mutlu ol ben seni seviyorum falan demiş anladı ama suçunu bu kadar beni gerdikten sonra ne anlamı vardı yaaa çok sinirlerimbozuk

ya ben daha ne yapayım bir haftadır beni öle gerdiki sanki ben bakkalda çalışıyorum ya sanki her dk izin alan birisiyim iş durumumu bile bile üzerime geldi bir haftadır onuda anlıyorum benim yanında istiyo ama bu kadar üzerine gelinmezki bir insanın ya

aman ya sen zaten hazırsın beni suçlamaya robot tamam ben bana dediğini anneme dedim geçende annem dedi robot haklı dedi ama bu knuda melihin suçlu olduğunu gördü kendiside kabul etti ablasıda

neyse yorum yapmayayım ozaman şimdi benden alırsın sinirini :))) seni suçalamk için sormadım yorum yapayımmı dedim sadece yoksa istemiyor musun bu konuda fikir belirtmemi onu anlamak için sordum

yooo yap tabiki ama sürekli beni suçlaman beni üzüyo

sorun şuki aranızdaki olayın ayrılacak bir yanı yokki .mevzu mu şimdi bu..tamam o hatalı olabilir ama sen de bunu ayrılma noktasına getirmekte hatalısın ..sende hatalı gördüğüm genel durum herşeye sinirlenmen herşeyi mevzu yapman ,olayları ört kapat gitsin ama sen ufak bir olayı büyütüp kötü sonuçlanmasına sebep oluyorsun onu demek istiyorum ..tamam haklı olsan da bağır çağır tavır yap ona okey ama ayrılma noktasına getirmek de ne demek ..ne şimdi bu devede kulak bile olmayacak bir mevzu ..sen bu şekilde ota .b..ka ayrılmaya kalkıyorsan gerçekten evlenme derim ben sana ..hem melihi mutsuz edersin hem kendin mutsuz oolursun ..şimdi ayrılıyorsun ama evlenince bu şekilde davranamazsın bunu kafana sok ...şimdi sana ayrılmak basit geliyor ama o zaman böyle olmayacak ..o yüzden şimdiden sakin olmayı öğren diyorum ben sana ..duvarlara telefon fırlatacak kadar çıldırmana gerek yokki ne bu sinirin stresin anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…